Busra97 İkili test yaptırdım ultrasonda bir sorun çıkmadı kan tahlilinde tam sınırda riskli çıktı 1:257 çıktı doktor için rahatlasın istiyorsun su yurt dışına gönderilen fetal testlerden yaptır dedi karar veremedim sizce ne yapmaliyim
Masalveannesi Busra97 tabiki karar senin ama bence yaptırma bi arkadaşımın bütün test sonuçları kötü çıktı engelli bir bebek kesin dediler ve aldırmaya koyamadı bebekte hiçbirşey yoktu ama sen bi gitseydin hamileliği çok kötüydü her an ağlıyordu oyuzden bence yaptırma ne gelse allahtan de en güzeliyle karşılaştırır rabbim
nurselies Üçlü test yaptırın, ayrıntılı usg ye girin. Ikili test kesin sonuc vermez. Kesin sonuc icin amniyosentez yapmaniz lâzım onun da düşük riski var. Allaha güvenin yeter. Allah yardımcınız olsun
Busra97 nurselies sanırım ben daha test falan yaptırmayacağim daha çok stres olmayı kaldıramam ne gelirse Allah'tan kabulum çok şükür amin tesekkur ederim.
Busra97 Masalveannesi öyle yapacağım sanırım test yaptırmicam Amin inşallah tabiki ne gelirse Allah'tan sağolun