Semiha57 Akıntıyla karışık su geliyor ama az bi şekilde normal mi bu sürekli de olmuyor çözemedim ne olduğunu aynı şeyi yaşayan var mı 39+3 haftalığım
Selen01 Semiha57 bana o durum haftalardır oluyor 25. Haftama giriyorum. Özellikle sabah yataktan kalktığımda direk su gibi beyaz akıntı akıyor. Bebeğin suyu ile ilgisi yokmuş doktorun dediğine göre. İdrar yolu enfeksiyon u var ondan dolayı bu akıntıyı sürekli yaşıyorum
Gunes1995 Aysegul1212ae bendede oluyor 39+2 onda mıdır nedir bilmiyorum amaa doktor suyunda azalma var dedi dün muayenede iki gunde bir nst ye girmemi istedi
Gunes1995 Aysegul1212ae bugün gidicem yinee sorarım omu degilmi sende öle bı durum olsaydı söylerdi doktorun
ocakannesi Semiha57 bende de oluyor bu durum galiba bebekler baski yaptigindan daha once olmuyordu su gibi doktor ultrasonda bakti suyum iyi ama sizinti gibi sanki
Merveborr Semiha57 bende de aynısı oldu bu akşam ne acaba 🤷🏼♀️ Yavaş yavaş suyu geliyo olabilir mi ki 🤔
DuyguTuzcu Kızlar slm ben ilk doğumumu erken yapmıştım32 haftalık ve benim Yaklaşk 10 gün önceden aynı bu şekilde çamaşırım ıslanıyordu su gibi meğerse suyum geliomuş az az sonra öğrendim
TkZ Bende də haftalardi az miktarda akintiyla beraber su geliyor.Amma cocuk baski yapiyor ondan ola bilir diye düşünüyorum