Gzd_ Miranmiray 35. Haftadayım en baştan beri çok canım çekiyor ama cesaret edemiyorum fastfood da zararlı ama midye ekstra sıkıntılı hem deniz ürünü hem suyu temizleyen bir canlı olduğu için yemiyorum belki bilindik tanıdık biri varsa anca öyle ye nerden Toplandığını sor mutlaka
Miranmiray Gzd_ Bilemedim ki şimdi zehirlenenler olmuş yemekten korktum açıkçası gerçi ben şırnaktayımda burda denizde yok ya tazede değildir birde normal el tavlalarında satılıyor
Miranmiray NisaMomy Offf ne de zormuş bu hamilelik istediğin şeyinde yiyemiyorum. Ya erik isteyip bulamıyorum yasa midye isteyip zararlı oluyor ne yapıcam ben
NisaMomy Miranmiray öle canım malesef bence tehlıkeye atma dediğim gibi. Avucunu yala yat ben öle yapıyom napim benimde canım çok şey istıyor ama yatıp uyuyorum düşünmemeye çalışıyorum🤣🙈
Oyku10- Miranmiray Midye yemek, Maliki mezhebine göre helal, Hanefi mezhebine göre haramdır. Daha sonra gelenler, Hanefi mezhebine göre “mekruh” demişlerdir.
Miranmiray NisaMomy Aaa 🤣🤣sesli güldüm resmen Allah iyiliğini versin kız olur bizde el yalamayı deneriz belki işe yarar🤪🤣🤣🤣🤣
Gzd_ Miranmiray yeme sık dişini ben zonguldayım ona rağmen cesaret edemiyorum hava soğuk sıcak olsa tanıdıklarımız denizden çıkarıyor ama şuanda imkansız satanlarda buzluktan olduğunu söylüyor
Oyku10- Miranmiray ay o zaman hiç yenmezz sakın kaç günlük kimbilir bende Cizre de oturmuştum taze ve temiz olduğuna asla inanmam
Miranmiray NisaMomy 😂😂😂Dur şimdi midye den vazgeçtim 🤣erik istiyorum gene😂😂ama o daha zor bulamıyorum ne zaman çıkar bilginiz varmı
Mervettas Miranmiray ben kendim bizzat izlemiştim haberlerde bir profesör onu yiyeceğinize pil emin çok metal yemek istiyorsanız demişti😄normalde tavsiye edilmeyen birsey midye hamileyken ne kadar doğru olur orası muamma bence yemesen daha iyi. Benimde canm en baştan beri hunharca redbull içmek istiyor ama ağzıma almayı bir yudum geçtim düşünmüyorum bile 😁
Miranmiray Mervettas Ayy ne kötü ya istediğini yiyememek🤪bide aşermenin böyle delicesine bir istek olduğunu bilmiyordum geçenlerde kına yiyesim geliyordu kokusu öyle hoştu ki zor tuttum kendimi İlknur kendine gel bebeğe zarrr vericek sin diye😂😂😂
Deletedmom3 Miranmiray midye agir metal ve civa iceriyor ayrica cokta temiz bir besin degil deniz süzgeci resmen.. tavsiyem iç pilavini yapip limonla yiyebilirsin
NisaMomy Miranmiray bizim burada hamile manavı var orda var ama sen şırnaktaymışşsın orda belki olmayabilir.
Iimran Miranmiray doktorumun ilk yeme dediği şey midyeydi doğurana kadar asla yeme dedi doktorum bişey dedi mi ki canım çünkü midye baya bakteri dolu bişey yani
sevgiarslann54 Miranmiray midye normalde de temiz bişey değil denizin kirini emen bi canlı ama başlayınca da 1-2 tane ilede duramıyorsun ve hamilelikte midye kokoreç vs yasak mikroplarından dolayı bence yemeyin
Mervettas Miranmiray ahahahah 🤣🤣🤣duvar kemirmeye kalkani toprak yiyeni (kendisi annem olur) gördüm duydum ama kına da çok ilginçmiş 😂😂ben aşermiyorum redbulla Görünce seviyordum normalde de canım istiyor şöyle soguk soguk içsem diye.öyle asermelerim olmadı çok şükür 😌