Rumeysa_denizz Bebeklerim 🤩 muhim sorularımdan biriyle geldim bebisleriniz dogunca hangi şampuanı kullanmayı düşünüyorsunuz ben cok kararsızım bu konuda dalin eskisi kadar güzel degil diyorlar 🤷♀️ Fikirlerinizi paylaşırsanız cok sevinirim minnoslarim
Oyku10- Rumeysa_denizz mustela tabiki ama instagramdan mühendisinoğlunu takip ederseniz orda kimyasalsız bütçenize göre seçim yapabilirsiniz
Any Rumeysa_denizz Dr.C. Tuna' nın bebek bakım ürünlerini aldım doğal olduğu için.inşallah memnun kalırım
sonsuzmasalim Rumeysa_denizz 5 aylık olana kadar sade su ile yıkadım sonra hipp kullanmaya başladım şuan 11,5 aylık hiç bir sorun yaşamadı. Neden yeni doğmuş bebeğe boşuna kimyasal bir şeyle yıkamaya kalkıyorsun ki?🥰 Bana ebem demişti zaten temiz kendisi sade su içine biraz sütünden damlat oh mis🙈
sevgiarslann54 Rumeysa_denizz kesinlikle mustelanın ürünlerini kullanıcam bebek bakımında görümcem mustela kullanıyor çocuklar konak bile geçirmedi
Szeys Rumeysa_denizz Ben de mustela alacaktım üşendim sipariş vermeye🤣 ebebekte baby&me var onun şampuanını aldım. İçerik olarak iyi olduğunu okudum onu aldım
NERDOGDU Ben e bebeğin kendi ürünü olan baby me aldım. İçeriği temiz kimyasal yok. Henüz kullanmadım.
isik_turcan mustela yenidoğan şampuanı ve diğer ürünlerini alıcam.arkadaşlardan kullananlar çok memnun.