Fdle 36 haftalik hamileyim enfeksiyon olmuşum doktor antibiyotik ve tek kullanımlık toz verdi erken doğuma sebebiyet verebilir bebeği de etkiler dedi çok korkuyorum var mı benim gibi olan lütfen bilgi verin bana 😔😔
aydandir Fdle canım yaban mersini kurusu al ama orjinal olanlardan günlük bir küçük kase ye idrar yolu enfeksiyonuna bire bir internetten de araştır istersen
CanselMayis Fdle bol bol su iç ben hem idarar yolu enfeksiyonu yasadım hemde kum döktüm gecen hafta biraz sabretmen gerek ama bol su içersen seni cok cok rahatlatır emin ol ben ikisinide üst üste yaşadım su içerek kurtuldum sürekli tualete kalkıuorsun ama enfeksiyondan iyidir
Saraalp Fdle bana da 33 ve 38. haftada oldu tek kullanımlık ilaç verdi doktorum çok şükür sıkıntı olmadı, bebeğim 39. haftada sağlıkla geldi şükür
Fdle Simgeeee onu da geçtim de bebeğe geçme riski varmış ondan korkuyorum canım eğer ki bebeğe geçerse küvöz de falan kalıyormus doğduktan sonra cok tedirgin oldum 😔
Simgeeee Fdle yok canım bende de var gecmiyor bi türlü çok fazla değilse enfeksiyon gecmiyor bebeğe çok fazlaysa da en fazla sezeryan ile alırlar. Erken dogumdan korkma benim hamileliğimin basından beri var 😘
eserivgen Fdle evet canm idrar enfeksiyonu bebeğe geçer hele ki normal doğumda ve buda çocuğun kuvozde kalmasını sağlar yani bendede vardı ama antibiyotik kullandım geçti ve sürekli iç çamaşırlarıni çamaşır suyuyla yıka genitalini sirkeli suyla temizle
mehtap5506 Aynen doktorda bu çok önemli bunu çözmemiz lazım dedi umarım doğuma kadar geçer. Ağrı yapıyor mu sende?
Fdle mehtap5506 hayır hiç belirti yok bende o yüzden çok şaşırdım sadece akıntım da hafif artış vardı oda son ayıma girdigim için normal olarak gördüm ben ama sanırım enfeksiyondan kaynaklıymış
Fdle Simgeeee inşallah canım doktor da olumsuz birşey söylemedi sadece tedavi edeceğiz dedi ama iste evham yaptım ben
Fdle Simgeeee hayırlısıyla bi doğursaydım kız valla bu 9 ay bana 9 yıl gibi geldi ömrümden ömür gitti 😣😣😣😣
Simgeeee Fdle kız sen kendine zehir ettin, benim basıma neler geldi bilsen.. Sen en ufak seyde hemen salıyosun kendini. Güzel düşün güzel seyler olsun. Evrene kötü enerji yayma, sen ne verirsen evren sana öyle döner 🌸
Fdle Saraalp normal doğum mu yaptın canım yaşamış biriyle konuşmak iyi gelecek bana enfeksiyon ile alakalı bebeğinde bir sıkıntı olmadı demi