Aise_35 Kızlar çok merak ediyorum ve gerçeklik payı ne kadar bilmiyorum . Genelde adetlerimizde evlenirken gelinin kucağına bebek verirler ya sizlerde kucağınıza kız mı aldınız erkek mı aldınız . İlk hangi bebeği alırsan kucağına gelininde ilk bebeği kız yada erkek olur derler bizde . Ben mesela nikahım Aralık’ta oldu erkek çocuk aldım düğümde de Temmuz’da oldu o zaman yine erkek çocuk verdiler 🤭🙂
Selinsu Aise_35 bunu adet olarak yapmadilar bana. Nikahtan sonra esimin kiz yeğenini kucagima alip sevdim onlara gittigimizde. Simdi kizim olucak alakasi varmi bilemedim😄
morcilek Kız bebek verdiler elime tesadüf hep kız bebekler yuvarlandı yatağımda ama oğlum olucak inşallah 🤲💙😂
Aise_35 Bana da saçma geliyor . Nasrettin hoca misali ya tutarsa kimin neyi olacak Allah bilir . Kimine görene tam tersi uluyormuş kız alırsan erkek bebeğin oluyormus erkek alırsan kız bebegın oluyormus. 1,5 ay önce kuzenim evledi oda böyle demişti bana .
Zoryolculuk Aise_35 bizde hemen cocuk olsun diye verirler canim hic oyle duymadim kiz verince kiz erkek verince erkek oldugunu
NERDOGDU Ben nikah günü kendi kız yeğenimi kucağıma aldım. Başka çocuk sevmedim. Ama oğlum olucak. Tamamiyle hurafe.