Betulcukur55 Bende almayı düşünüyorum internette babynest emzirme önlüğü puset örtüsü galan takım var onlardan almayı düşünüyorum güzel bi site bulursam alcam inşallah bana mantıklı geliyo 😂
Naz5558 Morhatun annem hediye aldı sağolsun. Benim işime yarayacak büyük ihtimal . Beşiği odama kurdum. Gündüzleri salonda oturunca içine koymayı düşünüyorum. Üstelik yatağın içine bile koyarım. Biyere yatıya giderken bile çok işe yarıyor. Sıcacık uyusun içinde nasip olursa 🥰🥰
aydandir Mervemm kullananlı bir hafta oldu iyiki almışım dediğim ürünlerden ebebekten 150 tl ye almıştım şuan baktım 200 tl olmuş.şubat indirimine denk gelirsen al heryere taşıyorsun babaynestli reflü yatağını ben şimdi beşiğine koydum rahatça yatıyor
Glcnazz10 Morhatun bana annem yaptı ama yani çok kullanışlı degil beşigi daha çok kullanıyorsn ben pek kullanmadim da diyebilrm
PnarA Morhatun Benim ilk aldigim ürünlerden biri bence cok mantıklı yeni doğduğunda besigine onunla yatirip onunla alabilme kolayligi sağlar ayrica yaninizda koltukta düşecek mi dönecek mi derdi cok fazla olmaz kucaginizda olmadığı zaman onun içinde yumusacik durabilir bebiş ☺️
Burcu2626 Benim de gorumcem yapcak kumaslarini sectik ben kullanisli olcagini dusunuyorum en azindan ilk etap da besigin icine onunla yatirmayi uyandiginda da onun icin de yanimiz da duru diye dusundum battaniye serip ustune yatirmaktansa
Meren429 Morhatun bende 5 aylik hamileyim bende daha hic bisey almadim. Bitek kendim babynest diktim. Alinmalimi gereklimi bilemedim daha tecrubeli degilim dikemiyo olsaydim almayadabilirdim heralde :)