Leylashka 2010 yılında 33 haftamda 2 kıloluk kızım Esmayı dunyaya getırdım Allahın ıznıyle.sımdı masallah 10yasında😍
Leyla_Alexandra Kbrbydk hastanedeyim .. test yaptılar enfeksiyon var mı diye onun çıkmasını bekliyoruz .. cumaya kadar burdaymışım öyle dediler .. ağrılarım da azaldı ama arada bir karnım hala ağrıyor ..
Nrslbkc @Ednrr maşallah canım 🧿ne güzel bakmışsın bebeğe neler yiyip içtin özel yaptığın bişey varmıydı beslenme olarak kilosu çok çok iyi haftasına göre
Leyla_Alexandra Buket27 vajinamdan akıntı aldılar onu laboratuvara gönderdiler onun çıkmasını bekliyoruz şimdi
Tugba51akkus Buket27 suan daha iyim dun sancim cikti biraz serum taktilar daha iyim canim harete eti benim bebisim uyuyormus sagol sordugun icin
Kubuuu1 Leyla_Alexandra iki arkadaşım 32. Haftada doğum yaptı biri 4 gün kaldı diğerini bilmiyorum maşallah ikisi de yaşına girdi şimdi Allah'ın izniyle çok kalmaz inşallah 🌺
Leyla_Alexandra Kubuuu1 inşallah 37 haftaya kadar dayanırız az kaldı Rabbim inşallah duyar dualarımı 😥🙏
Egemenin_annesi3460 Aybuke_veli aynı durumdayız bende 31 haftalığım 33 gözüküyor gelişim olarak ama sancı falan yokta ben neye göre hesaplıycam Doğumu bilemedim 😶😶
Aybuke_veli Egemenin_annesi3460 Ayn bende öyleyim şaştım kaldım ne zaman doğacak hesap bile yapamıyorum 🙄