Yeni_annee ayni dusunceleri yasiyoruz bende cok dusundum sezaryene karar verdim . Normal veya sezaryen onemli olan bebeginin sagligi oyle dusun . Simdi normalciler gelir yok sutun gec geliyor , yok toparlanamiyosun falan gomuyolarda gomuyolar oyle bir olay yok bir arkadasim normal yapti on gun kendine gelemedi sezareyn yapan ikinci gun ayaktaydi he sor ikiside memnun ama toparlanma sureci kisinin kendi bunyesiyle alakali dogumla alakasi yok sütün , toparlanma surecinin falan . dogum surecini yonetcek olan sensin cati muayenesi , sancilar , ikinma hepsini karsilayacak olan sensin bn dedim kendime ya yapamazsam bebegimi riske sokarrsam ters bi hareket yaparsam cunku vajinal hassasiyetim var yani cok rahat olabilcemi dusunmyrm o yuzden baslasam bile bitiremem bole bi secenegim varken kendime o sanciyi bedavaya niye cektireyim cunku normal dogurmak icin bir istegimde yok acikcasi . sezaaryen bana daha risksiz geldi bu yuzden sonrasindaki agrilarda dedgm gibi olabilcek seyler o kdrda cekicez ama normal kdr urkutmuyor beni senin pskoljin hangisini istiyorsa hangisinde rahat edeceksen onemli olan sen ve bebegin kimseye takilma