Oyku10- Minikdunyam_ 78 dim canım şimdi 85 kiloyum 36. Haftadayım kilo vermeye çalışma yeteri kadar yedin mi bişey olmaz özellikle tuzdan aşırı şekerden uzak dur yeter
juliet Minikdunyam_ bende 75 ile hamile kaldım 21. Haftadayım daha almadım şükür abur cubur fast food yemeyince almadım. Siz vermek istiyosanız diyetisyene gidebilirsiniz
Ozlemio Minikdunyam_ bende 71 le hamile kaldim daha once hep 54-55 tim ama hamileligim plansiz oldugu icin o kiloda kaldim malesef
Minikdunyam_ juliet ben fazla kilo almaktan korkuyorum en azından ilk üç ay biraz veriyim ki daha sonrasında verdiklerimi alayım doğum kontrol hapları çok kilo aldırdı
Oyku10- Zehra321 yok o biraz bünyeye bağlı ilk başlar canım bişey istemedi şimdilerde uykudan uyanıyorum yemek yemek için
juliet Minikdunyam_ hiç bişey yok kahvaltı yapıyorum öğlen yemeği akşam yemeği o kadar ekmek pilav makarna yok bide abur cubur fast food bolca da su
Ozlemio Minikdunyam_ suan 23. Haftadayim 78 im ☺️ İlk 4 ay pek istahim yoktu ama benim bulanti ve kusmam olmadigi icin kilo vermedim Bence cok takilmayin kiloya 😊sizin kacinci hafta
Minikdunyam_ Ozlemio benim daha beş haftalık şu dönemde kilo vermek istiyorum en azından iki üç kilo ☺️
Oyku10- Minikdunyam_ sizin kilonuz mu önemli bebek mi ? Bırakın verenleri bebeğinize kilo aldıracak şeyler yiyin