wita Happpm ben sleepy nin normal bebek icin olanindan aldim beyaz paketi var trendyolda indirimde hemde acikcasi cok arkadasim kullandi babyme nin pamugundan aldim bide bir sure onunla silerim sonra digerine gecicem
pyymamm Happpm yenidoğan yazan olması yeterli sanırım ama unıbaby yenidoğan aldım bende . İzotonik sulusu yenidoğanda kullanılıyo mu bilmiyorum yenidoğan yazmıyor onda
Meralll59 Happpm bende sleppy yeni doğan ıslak mendilini aldım ama ilk etapta popişini yıkamayı düşünüyorum sonrasında geceleri yada dışarda olmamız durumunda ıslak mendil kullanmayı planlıyorum.
Neseaydn1304 Bencede pamuk almalısın cnm ben pamuk stok yaptım ilk aylar ıslak mendil kullanmayı düşünmüyorum
Dilankenger Happpm canım alışverişe çıktığında toplu olarak bir kaç paket al kare olanlar civilde e bebekte falan var . gratiste watsonsta falan da var. Şok da da gördüm ama boyut olarak biraz küçük şoktakiler eczanelerde de var
esranil Dalinin yenidoğan ıslak havlusundan başka bir ürün kullanmıyorum asla diğerleri pişik yaptı hep içinde saf su ve pamuk özü var sadece bebeğin cildini tahriş etmiyor😀
Tazeanne0134 Happpm ama eşimin kuzeninin eşi kullanıyor molfix izotonik sulu mendili ve memnun olduğunu söylüyor