Hulyafuat Arkadaşlar az önce kahverengimsi kan gibi bisi geldi sonra peceteye sıldıgımde akıntımsı kahve rengi bişi geldi sizce ne
elif00000 Hulyafuat doktora git canim bende de oldu 2 gündür progestrn kullanıyorum kesilmesi için kesildi benim
Hulyafuat EbruIrmakAhmet kanımı aldılar canım hepsi normal cıktı progestoran ilaç verdiler ama almadım yarın kendi doktoruma gozukucem o kullan derse kullanırım sorun olsaydı kanımda belli olurmudu ki acaba
EbruIrmakAhmet Hulyafuat kanınla ne alaka canım anlamadım ultrasonla bakmadılar mı bebeğe kullan bence bende kullandım kanamam lekelenmem yoktu hemde bi zararı yok faydası çok o ilacın
Glcnazz10 Hulyafuat bence kullanmalisin progestan igne hap kullanıyorum bende faydası var o hapın zararı yok gerek görmüşse icmelisin bence gecmis olsn
Hulyafuat Hulyafuat bugun doktor baktı canım guzel dedi sorun yok dedi progeston ilacını yazdı 200 mg sabah aksam tok acaba sızde yan etki yaptımı acaba
Glcnazz10 Hulyafuat evet agizdan alinca uyku baş dönmesi yapıyor bazende sancı ben 4 aydr kullaniyorum hamileligimin basindan beri hem igne hem hap zaten hapı fitil olarakta kullanabilirsin ben kullanamadim ama