Asyaamavii Kızlar 26 haftalık hamileyim karnımda titreme hissediyorum sizce neden bu yaklaşık 1 saattir böyle yardımcı olurmusnuz korkmaya başladım
Kbrbydk Asyaamavii canım çok hafif kalp atışı gibiyse hickiriktir. Ama eğer normal titreme gibiyse kordonuyla oynuyordur.
Tazeanne0134 Asyaamavii olabilir kuzum bende senin haftalarındayken titrerdi ve ben korkardım deprem oluyor sanardım
Fazilet2232 Asyaamavii titreme derken iki üç sn de bir kalp atışı gibi devamlı ritmik şekilde atıyosa hıçkırıktır ama devamlı titreme gibiyse doktorunuza sorun derim ve bir saat çok uzun bir süre hıçkırık en fazla 5 6 dk sürer
Duchess Asyaamavii benim günde 5 defa oluyor uzun sürüyor iyi beslendiğini gösteriyormuş ☺️ Korkma yani
Fazilet2232 Duchess ama titreme diyo 😶 yani benim de karnımda bebegim günde 3 4 kez Hıçkırır ama titreme çok farklı hıçkırık iki üç sn de bir atma şeklinde oluyo
Fazilet2232 Asyaamavii ama o haftalrda gebelerde oluyomuş o şekilde titreme bende olmadı o yüzden bişey diyemiyorum🤷♀️
Damlaayz04 Asyaamavii zaman geçmiş ana BBM bebeğim dede oluyor 26.haftadayim sormusmuydunuz doktirunuza