Ponciginannesi_ Bilmem kaçıncı soruşum 😂 Rabbim nasib ederse oğlumuz olacak. İsim önerinn ❤ Erkek ismi bir türlü içimize sinmedi ya 😔
azizeguneyy Ponciginannesi_ Bence erkek ismi olarak Sıraç çok güzel bi isim. Anlamıda Sırat Köprüsünden geliyor.
Buluttt123 Çağlar yada çağrı ismini cok beğeniyoruz ama kızımız olucak 😊 çağlar ali lulagada hos geliyor bi düşünün derim. Sağlıkla gelsin kuzucuk 💜
Ponciginannesi_ Gizemmm45 bizde 15 haftalık 😊 kız ismi bulmuştuk erkek ismi krizi geçiriyorduk eşimle hep. Oğluşumuz büyük bir sürpriz yaptı 😂 inşallah bi karar veririz bu kriz biter 😂
4rhas Bizde hep erkek düşünerek Alperen ismine karar vermiştik ama kızımız bize sürpriz yaptı ve isim bulamıyoruz 🙈😄
busracetiinn Ponciginannesi_ ben çınar ismini çok seviyorum 🤗 Ama bunun yanında oğuzhan, göktürk, poyraz, cihangir gibi isimlerde hoş
Ponciginannesi_ busracetiinn çınar görümcemin oğlunun ismi. Ya böyle diyoruz anlamı olsun kuranda geçsin falan
Tugce_61 Bizde 13 haftalığız ilk kız dediler masal koyacaktım şimdi erkek kızı ben erkeği eşim diye anlaşmıştık Muhammed doruk veya edis diyor bilmiyorum 🤷♀️ bence asaf ismi de güzel