Duruuuu Merhaba ben Bolu’da oturuyorum Doğalgaz faturası 658 TL geldi ya size ne kadar geldi ve düşükte yakıyorduk nerede hata yaptım bilmiyorum.
Handenur34 Duruuuu Çok gelmiş canım bir sorun olabilir bence. Yektilileri arayın derim. Bizede 230 felan gelmişti
Sedahmettt Duruuuu bende bursa da oturuyorum 3 aydir 700 un altina dusmedi fatura tasinamiyorum da hamilelikten dolayi😑
Guguni Duruuuu biz de Düzcede oturuyoruz biz de hep kısıkta yaktık geçen ay 300 civarı gelen fatura bu ay 615 geldi 😱 bilmem neden
Iimran Duruuuu yerden ısıtma değilse petekliyse bakımını yaptırın belki ondan fazla gelmiştir malum doğalgaza zam geldi oda var tabi 🤨kayınvalideme 370 gelmiş bize 202 geldi canım
Zehra92 Peteklerin önünü aç perdeler boydansa kenara çek canım. Peteklerin üzerinde çamaşır kurutma. Yine peteklerin önünde mobilya varsa oda etki eder. Birde pencerelerinden balkon kapılarından vs soğuk geliyorsa sünger çektir
Zehra321 Duruuuu ayy inanmıyorum çok fazla ya Allah’tan asgari ücrete zam yaptılar illa bir yerden çıkaracaklar zaten. Bize daha gelmedi ama Bizde kabarık bekliyoruz. İkiden yukarı da yakmadık hiç. Haklarından fazla alıyorlarsa haram olsun...
Hatice23E Duruuuu yalnız değilsin canım bizde yanlış yok sorun devlette nerden çıkaracaklarını şaşırdılar banada 500 geldi 40 derecede yakıyorum 90 m2 evim var küçücük burda böyle geliyorsa büyük evi düşünemiyorum vallahi hiç helal etmiyorum ödediğim paraları bu yıl hep böyle gelecek eminim
Nehirkaya25 Duruuuu 4 yer yakiyodum 45 derecede 414 lira geldi 2 yeri kapattim ev sogudu gibi bilmiyorum ki nasil cikacam isin icinden manisadayim bende