Hamilebirparamedik Arkadaşlar 7 haftalık hamileyim ve inanılmaz midem bulanıyor sabah akşam hiç durmadan , yemek yiyemiyorum herşey iğrenç geliyor siz neler yapıyorsunuz bu konuda 😕
Islim123 Hamilebirparamedik ilaç kullanıyorum canım dr prilam bitkisel hamilelerin kullandığı ilaç doktorundan mutlaka işte
Damlaustglu Hamilebirparamedik Doktorum prilam Dr ve zofer verdi benimde çok fazla bulantım oldu gece uyumadan prilam Dr içiyorum yoksa imkanı yok uyuyamıyorum sabaha kadar kusuyorum sabah aç karnına zofer içiyorum doktoruna danış istersen çünkü benim doktorum öğürmenin çok zararlı olduğunu söyledi ilacın bebeğe bir zararı olmadığını soyledi
azizeguneyy Hamilebirparamedik canım benim tuzlu kraker yemeye tuz ödem yapıyor hamileliğinin sonlarında çok pişman olursun tuz yediğin için hatta tuzu komple hayatından çıkar marketlerde tuzsuz krakerler var onlardan al miden bulandıkça onları ye ve elma mevsimine denk gelmişsin çok şükür ki bol bol elma alın eve her miden bulandı mı elma ye aşırı iyi geliyor bulantıya
Cigdemveminik Hamilebirparamedik 10+3 üm 6. Haftadan beri mide bulantm var ilaçlar tuzlu krakerler ayva zencefil hepsni demedim ama geçmiyor malesef 😣
Basakasaf Daha çok başındasınız. Aynı şeyleri yaşadım tuzlu kraker iyi gelşyor bide dr ilaç yazar size inşallah iyi gelir geçmiş olsun
Balance Damlaustglu öğürmenin ne gibi bi zarari varmis ben tam kusamiyorum bos bos öguruyorum bu seferde gozlerim yerinden cikacak gibi
ozlemcimen Damlaustglu ben başından beri hiç kusmadım ama midem bulanıyor öğürme var sadece ne gibi zararı var. Acaba hiç duymadım
Gizemmm45 Ahh bende 14 haftalik hamileyim hala kusuyorum zofer arti prilam kullanıyorum biraz olsun rahatlatiyor sanki
NisaMomy Balance kasıldığı için ilk aylarda doğumu tetikliyor dedi bana acildeki doktor bende cok öğürüyordum o yüzden ilaç yazdı öğürmiyim diye.
Zeyzey90 Hamilebirparamedik 20.haftadan selamlar, geçmedi😄😄 ama hafifledi çok şükür. Hala ilaç desteğiyle kusmuyorum. inşallah szinki çok uzun sürmez🙏🏻
Zeyzey90 Kusmak - kasılıp öğürmek bebeğe daha zararlı. Bu arada zofer’e herkes gömer, öcü muamelesi yapar. Ama benim işimden istifa etmeme engel olan hayatıma devam etmemi sağlayan yegane ilaçtır. Üreticilerine dua ediyorum👍🏼
Rkalkan Hamilebirparamedik dr danış bulantı hapı versin . Yağlı şeylerden uzak dur yeme .. kraker leblebi patates vs. Sabah bi yumurta yemeye çalış . Zamanla hafifliycek ama hangi zaman bilmiyoruz 🙏🏼
Hamilebirparamedik Çok güzel bilgiler edindim çok teşekkür ederim herkese 🥰 inşallah bulantılarımız biran önce geçer ve bebişimizi kucağımıza alırız Allah herkesin yardımcısı olsun 💐