Merve12 Gobek bolgem de gun gectikce daha cok kil ciktigini dusunuyorum ne yapmaliyim, alma daha cok cikar dogumdan sonra dokulur diyolar dogru mu...?
rnya Merve12 alma evet bendede var ve doktorum kesinlikle karisma dedi dogumdan sonra dökülürmü bilmem ama simdilik karismiyrm dogumdan sonra duruma gore bakcm
Bsnrck Merve12 benımde oyle gordukce alsam mı almasam mı ıkılemınd ekalıyorum ama alınca kalıcı oluyormus herhalde ondn dolayı dogum sonrasını beklıyorum bende
YeniAnnecik Merve12 aynı şeyden bende şikayetçiyim 🙄 dökülüyor bencede annemde öyleymiş şimdi hiç bidaha da cikmamis
Ennur05 Aynı şey bende de oldu görünce rahatsız ediyor 🙄 Doğuma kadar bekleyip ona göre çaresine bakcam artık 😊
Gmzrn Ben normalde de tuyluyum hamilelikte iyice cogaldi bugun utandım doktor bakti bi sonra tekrar bakti catlaklarimami bakti tuylerimemi gobegimemi bilmem 😕😕
Pamuksekerim Ilk hamileligimde bende de oldu tüylenme doğumdan sonra çok azı döküldü yine duruyordu tüyler..simdi yine hamileyim yine aynı dert var 🙂 napcam bilmiyorum hayırlısıyla bi doğurayım da bakacam artık çaresine🙂
hafsa2020 Hem hamilelik hem sancılar hem mide bulantıları hem uyuyamamak geceleri hemde bu istenmeyen tüyler😬😒😂 annelik cidden kutsal 😉😉😍