35Beyza35 aklin varda esinin ailesinin yanina gitme 1 bcuk yillik evliyim evlendikten 3 ay sonra is nedeniyle esimin ailesinin memleketine tasindik 1 yil oldu ve esim burdada is bulamadi buldu sakatlandi isten cikardilar sozde gelmeden once kayinvalidemler yardim edeceklerdi bize heryer işti memleketleri cok ucuzdu kiralar olsun hersey olsun ama 1 yil olduk ve battik diyebilirim sana altinlarim butun birikimlerimiz herseyimiz gitti ve esim gene issiz kaldi sirketleri cok kotu geldigimiz memleketin zaten kucukte biryer gelip gelmicemize pisman olduk yaptiklari ettikleri aldiklari borclarda cabasi bize yardim edeceklerdi sozde bizden para istemelerinden esimde bende biktik artik tobe yarabbim tuvalete bile bana gelicekler artik o durumdayiz bizden cikmiyorlar habersiz geliyorlar oglumun evi deyip kalmaya kalkiyorlar 2 ayri ev oldugumuzu hala anlayamiyorlar ve 35 haftalik hamileyim artik yetmiyor ne aldigimiz maas borclarimiza ne bize esim simdi sehir disina calismaya gidicek benide kendi annemin yanina birakacak orda dogum yapacak sonrada para biriktirio borclarimizi bitirip eski memleketimizde annemlerin yaninda yani dukkan acip evimizi falan tasiyacaz okadar iyiyken dururumumuz 1 senede batirdilar bizi aklin varsa tasinma iyice kotu oluyorsun nekadar uzak okadar iyi bunu esimde fark etti ama is isten gectikten sonra