Gamzenur60 NisaMomy ben şuan 22+5im. Yiyorum yiyorum masayı toplarken geri acıkıyorum normal bence 😂😂😂
NisaMomy Asafberan01 bendede vardı o haftalarda sonradan rahatladım bende 16 tıncı haftada ama kişiden kişiye değişir. İlaç alabılırsın bulantı için
NisaMomy civcivimmm inşallah canım rabbim hep yanında olsun bebişininde seninde kucagına almayı nasip etsin bütün hamile annelerin inşallah🥰
NisaMomy 0623-okay hadi ya kaç haftada aldın yoksa başından berimi iştahlıydın maşallah sana 😊 doğumdan sora verilir ya bence 🙈😊
NisaMomy Gamzenur60 banada dedi tansıyon cıkabilir ilerki zamanlarda ama şu ana kadar bir şey cıkmadı. Geçmiş olsun cnm
AysennHE NisaMomy bana bakıyorlarmış gıbı geliyor🤣birde esimin ailesiyle olunca yoksam yalnız olsam ohoooo sil süpür yaparım sofrayı🤣
NisaMomy AysennHE baksınlar ya sen hamilesin istedini yersin ☺️ Onlar kendilerine baksın. Ben yiyorum valla onu getirin bunu getirin🤣
GamzeveMinik NisaMomy ay kuzum bende 6 haftalıktım öyleydim belki abartı dersiniz ama İnan ağzım boş durmuyordu. Çok az yerdim ama sürekli yerdim 🙈🙈
NisaMomy GamzeveMinik ne güzel ben o haftalarda su bile içemezdim 😒 ama şimdi ohoo ne görsem canım istiyo sanki herşeyden mahrummuşum gibi🤣
Gulsevin NisaMomy bu doğru. Daha çok ilgi çekiyor kaynanalar. Herkes birbirininkini merak ediyor hangi model diye😅
NisaMomy Gulsevin evet yani kaynana postlarında yardıranlar sağlık açısından bir şey soruldugunda kimse kimseye cevap vermıyor. 🤣 napim bende öle yazdım
0623-okay NisaMomy ilk 4 ay malum bulantılar filan ama ben bebek beslensin diye sürekli çıkardıkça yedim sonuç şuan 15 kg 🤣🤣 takmıyorum ama verebileceğime de pek inanmıyorum 🙄🙄
Osgem2019 NisaMomy salata hazırlıyorsan 3 yumurta yap mesela 1 sarılı diğerlerini sarılarını çıkararak ekle salatana beyazlarını ye baya tok tutuyor bol su bir de yemeklerden yarım saat sonra ce önce
Osgem2019 NisaMomy ben yapıyorum canım öğlen işteyim arkadaşlarla bu arkadaşlarda rejim yapıyor yani düşün böyle besleniyorlar öğlenleri ara öğün olarak
Bayrakoglu69 NisaMomy evet bir süre öyle oluyor bende öyle olmustum ama sonlara doğru yaklaşınca zaten fazla yiyemiyorsun midem ağzıma gelecek gibi hissediyorum valla suan 27 haftalığız 🤦🏻♀️👏🏻