asiyetogac_1 Adet tarihime gore 6 haftalik olmasi gerekirken dun ultrasonda 5 haftalik cıktı başına boyle birsey gelen varmi 2 hafta sonra gel kalp atisina bakalim dediler bidr kan aldilar hepatit yaziyordu kagitta sizdede boyle birsey yaptimi doktorunuz aceba
Zehranuryldz asiyetogac_1 bana da aynısı oldu şuan 7 haftalık oldum 2 haftadır gidiyorum kalp atışı İçin bu cuma gel dedi doktor bir hafta geriden gidiyorsun dedi bu normal bişey aslında geç döllenmeden dolayı olan bişey ☺️ Bende sabırsızlanıyorum duymak İçin 🤗
Emin_e asiyetogac_1 ilk haftalar oyle olur zamanla haftasi oturuyor.bir de illa sat gore hamile kalmis olmaniz gerekmiyor o yuzden fark edebilir
fadimeozbas @asiyetogac_1 Kan tutin kontrol ama bebek de geç döllenme olmuştur çoğu adet tarihiyle uyuşmuyor
Siibeell Aynısını yaşadım bende adetime göre 7 haftalıktı ultrasyonda bakınca 6 haftalık dedi adet tarihini saymıyoruz demişti bence korkulcak bişey yok içini ferah tut 🤗
asiyetogac_1 Yaaa hepinize teşekkür ederim yorumlariniz icin icimi rahatlattiniz rabbim herkezin bebegini hayırla kucagina almayi nasip etsin inşallah hepinizi opuyorum 😘😘