Alyarabia Meraba anneler ben 34 haftalik hamileyim 5 mayista dogum yapicam ama erken gelme riskide var oğlusumun ew temizligi yapicam ama ne zamn yapcama karar vermedim bir an önce baslamaliyim yoksa biraz beklemeliyim ne olur yardimci olursaniz cok sevinirim
Ozteber Alyarabia bence kendinizi yormadan oda oda yapın hazır olsun son ankarada vi süpürge bi vileda yeter☺
MrTGcE Alyarabia 35 haftalıgım bende yapmadım daha canm annem bursada ben izmirde yaşıyorum bu hafta sonu kayınvalidemle yapıcaz cam perde koltuklar kapı halıları vericem yıkamaya. Bebişin kıyafetlerinide şimdi yıkıyorum kurusun ütüliycem onu hazır edicem.
Nurs Alyarabia merhaba bende 34 haftalık hamileyim doğumum sezeryan olacağı için 2 hafta önden alınacak..temizliğide doğuma 10 gün kala annem gelecek ozaman yapacağız kirleniyor çünki tekrar ev doğuma yakın bir zaman yapmak en iyisi😉Ama tek yapacaksan yardıma kimse gelmeyecekse 36 haftada yaparsın yavaş yavaş
hande123 Alyarabia ben 28. . Haftama gircem bugün haftaya perdeleri yıkayacam önğmüzdeki ay da halıları vercem zaten geriye çokta bişey kalmıyor süpürülecek zaten zor işleri siz yapamazsınız ki cam silmek yerleri silmek gibi
Alyarabia MrTGcE allah yardimcin olsun cnm bende ozaman yavas baslim yardimin icin cok tesekkur ederim
deletedmom01 Nurs bende 28.haftalik hamileyim normalde tahmini dogum 11hazirandi ama sezeryan istiyordum o yuzden mayısın son haftasida aliriz dedi doktorum 😊 hayırlısı artık hepimiz icin😊
Alyarabia Nurs yok cok sukur ailem yakin onlar bana yardima gelir ben önumuzdeki hafta sonu baslim cok teskkur ederim
deletedmom01 Alyarabia oncelikle kendini çok yorma mumkunse eşinde yardım etsin canım bende 28.haftaya girdim bugun benimde mayisin sonunda dogum nisanin 20sinde boya yapilcak mutfak dolaplari silincek falan camlarda yani sekilde esimle kaynanam yapacaklar ayni evdeyiz kaynnamla .mayisin ilk haftasida cantami hazirliycam kızımın besigi gelecek .ev cabuk kirlenir diye nisanin sonuna biraktik herseyi daha iyi olur halilarida benim doguma gidicegmz hafta sercez daha iyi olur . Tek basina yapma mumkunse biri yardim etsin.
MrTGcE Alyarabia başla kuzum yavaş yavaş tek yapcaksanda hergün bi odayı yap hepsini bigüne sıgdırma bebege zarar verirsin. Mesela bigün bi odaya gir cam perde vs ama perdeyip kesinlikle sen asma eşinin işten gelmesine yakın yıka o gelsin assın. Dikkat et kendine
Svde Kızlar ben 32. Haftamda bile ev işlerinden sonra taş taşımış gibi yoruluyorum😏 nasıl yapıcaksınız?
Narinim Ben eve bikac kez temizlikci getirttim o herseyi yapti benim icin. Bu hafta sonu annem gelecek bende kalmaya doguma kadar. Gunluk supurge silme isleri yapilsa yeterli. Halimi yikattim zaten doguma yakin serecegim. Suan 35+5 haftaligiz. 🙂
Yavrucugum Alyarabia bende 33 haftaligiz ben 10 nisanda başlamayı düşünüyorum Allah nasip ederse erken olur düşüncesiyle önceden bitsin diyorum