senemyavas Kızlar merhaba 15+6dayım 53.3 le hamile kaldım şuan 54üm Kilo almadım pek sorun olur mu ki bebeğin gelişiminde 😔
Momof2child senemyavas bende pek kilo alamadm Mide bulantsndan dolayi doktor bi sorn gormuyorsa bence cokta takma
Ceylan35 senemyavas senin haftanda bende ayniydim şuan 4kilo aldım 23.haftaligim daha goruyosun sonradan kilo almadım demeyi 🤣🤣
Birminiksusamtanesi senemyavas 32+2 yim 4 kilo aldim masaallah bebegin gelisimi gayet iyi eger bir sorun olsaydi dr.un soylerdi merak etme senin haftalarinda kilo vermistim ben bulantilardan
senemyavas Momof2child yani açıkçası bu zamana kadar hiç kusmadım. mide bulantım evet oldu ama hiç kusmadım da
senemyavas Momof2child doktora gittiğim zaman kendimi unutuyorum. Notlar alıyorum onu sorcam bunu sorcam diyorum ama ultrasona geçtiğimiz zaman her şey siliniyor öyle bakıp bakıp gülüyorum çıkıyorum odadan 🤦🏻♀️
Elifduyguk senemyavas haftalar gectikce alirsin suan icin sorun oldugunu dusunmuyorum ben de almamistim 21 e geldim bes kilo almis oldum son bi ayda :) Tatli canini sıkma hayirli dogumlarin olsun
Momof2child senemyavas ayni durumdayiz esim not al diyor bebeyi gorunce ulturasonda herseyi unutuyorm esim soruyor doktora 🤣o kadar heyecanda yapiyorm ki kendi admi unutuyorm. Ben kusmadan dolayi simdide qrip oldm o yuzden yemem icmem zayif
Aysenuryk senemyavas ayni bende oyle esim kiziyor hatta oraya gidince tum acilarin derdin gecmis gibi oluyo diye 🙈 bebegi gorunce oyle oluyorum🙊 bende 18. Haftamdayim 3 kilo verdim dahada alamiyorum doktor almami istiyor vitamin kullaniyorum ama bebegin sagligi yerinde cok sukur 🌸
senemyavas Elifduyguk inşallah yaa bebikler iyi olsun da gerisi önemli değil sağ salim alalım kucaklarımıza
tlnertas Gayet normal ilk haftalarda kilo veriyorsun hatta. Bebek haftasıyla uyumluysa sorun yok ama artık yavas yavas alırsın kilo. 2 ve 3 trimesterde alınıyor en çok zaten
senemyavas Aysenuryk bende vitamin kullanıyorum onu da unutuyorum çoğu gün 😂 Çok garip duygular içerisindeyim bende 😂
senemyavas Momof2child aynen bende şuan gribim. Yemeye içmeye zorluyorum sürekli kendimi normalde yemek yemekten nefret ederim 😬
senemyavas Birminiksusamtanesi yani bencede doktor bişey demedi. Malum herkes her şeyi çok bildiği için sürekli birileri bişey diyo. En iyisi bunları yeni tecrübelilere sormak 😬
Bebegiimle senemyavas kilo alma zamanın gelir canım dert etme 20 haftadan sonra başlıyor genelde bebegin gelisimininde bizim kilomuzla alakasi yok diye biliyorum🤗
Zeynephatice07 senemyavas çok normal bende ilk kilo vermiştim 6.ayda başladım kilo almaya.bebeğin gelişiminde de bi sıkıntı olmuyor.6. Aydan sonra istemesende alıyosun ☺️
Grhn senemyavas daha yolun başındasını bir sorun olmaz zaten son ayda istemesenizde alıyorsunuz sağlıklı beslenin bir problem olmZ
senemyavas bsrabstknrgn kıskanma valla içimde hep bir şüphe iyi mi kilosu onun normalde daha mı sık kontrole gitsem sağlıklı beslememiyorum diye çok üzülüyorum 😂
Anka386 bsrabstknrgn hayatta bırakmam dediğimiz cips kola aburcuburu bırakıp sevmediğin halde meyve ve brokoli yogurdu yemeye başlayınca dikkatli bir kilo artışı oluyor. Tabi suyun etkisini de atlamamak lazım. Ama ilk haftalar da ki artış ödemdir bence