Esrelf Ebruuuuuu bende rahim ağzı yetmezliği var o yüzden oturmamam gerekiyor alaturka tuvalete. Sağlıklı bir gebelikte sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Bsnrck Ebruuuuuu 25hafta 4 gunluk hamıleyım bende gecen hafta cok zorlanıyordum sag kasıgıma agrı gırıyodu egılınce ama bu hafta yok ben klozet kullanamıyorum alıskın degılım rahat edemıyorum ama son haftalarında agırlasırsın mecbur kullanırsın dedıler ılerleyen zmanlarda bakıcaz bakalım 😊
Bsa Ebruuuuuu ben de kullanırken zorlanıyorum daha 20haftalık olmama rağmen. Zararlı olduğunu sanmıyorum ama yine de korkuyorum ben de. İşyerimde başka alternatifim yok 😞
Ebruuuuuu Banada doktor cumartesi rahim ağzına çok yakın duruyor dedi. Alaturkada eğilince sanki sıkışıyomuş gibi çok ağrı yapıyo sanki karnım düğüm oluyomuş gibi
Esrelf Ebruuuuuu evet evet oturdum mu kalkamıyorum sanki. Bebek sıkışıyor ya aşağı doğru o yüzden benim açımdan riskli.
Esrelf Ebruuuuuu valla tam birşey diyemeyeceğim. Doktoruna sorsan daha doğru bilgi verir🧐. Plensentanın aşağıda olması tuvalet için risk mi bilemedim.
Firdess Ebruuuuuu şuan 31 haftalığım hala alaturka tuvalete kullanıyorum bi sıkıntım olmadı şuana kadar ilerde bilemiyorum tabi ☺
Elifrana Hiç bir zararı yok aksine normal doğumu kolaylaştırıyor diye duymuştum. Ama ben de oturup kalkarken zorlanıyorum o yüzden kullanamıyorum
Motheroftwo Eskiden klozet mi vardı ya 😅 dert etmeyin eğer doktorunuz bir sakınca yok diyorsa.eskiden herkesin ulaşabileceği doktor da yoktu.bu yüzden sakınca olup olmadığının sormakta yarar var
Nevalbyb Ya ben hamile deyilim ama çok sik alaturka tuvalette oturuyorum zaralimi sizce yani diyorlar tutsada tutmaz
Popmum Ebruuuuuu sizi bilmem ama benim hiç riskim olmamasına rağmen daha ilk haftalardan doktorum klozet kullan alaturka kullanma diye uyardı. 31+3üm hala klozet kullanıyorum her yerde girmemeye özen gösteriyorum.