Beyzanur123 Merhaba arkadaşlar. 26 haftalik hamileyimm başından beri hiç kuru nane tüketmedim. Corbalarda dolmalarda cok seviyorum ama rahim kaslarını gevsettigini duydum. Sizce doğru mu sizler kullanıyor musunuz yemeklerde kuru nane ?
Selinsu Beyzanur123 aaa hic duymamıştım baharatlarin hepsini cok kullanirim bi zararini görmedim bilmiyorum
Sermec Beyzanur123 alakası yok canım ben gebelık başından beri corbada mantıda yiyorum 27+6 haftalık hamıleyım
Selinsu Beyzanur123 bisey olucagini zannetmiyorum ama sen bilirsin icin nasil rahat edicekse oyle yap🌸
Hatice_mustafa Beyzanur123 Patates salatası ve şehriye çorbasına koyuyorum . Başka bir yerde kullanmadım ama tuhaf geldi bu bilgi tabi ki doğruluk payı vardır ama şükür fazla kullanmam .
Bebegiimle Beyzanur123 bence bi sorun olmaz yaa yemeklerde kullandığımız miktarda okadar çok olmuyo tabi yine siz bilirsiniz içinize sinmiyosa kullanmayın 😊😊
iremss 32 haftadır kullanıyorum bir sorun olmadı dediğiniz riskli durum aşırı tüketim için geçerli. Mesela kaynatıp içmek, çiğ halini yemek gibi
Kbraergl_1 Beyzanur123 valla canım bende şimdi senden duydum ama çok dolma yaparım corbalardada severim 24 haftalık hamileyim çok şükür bı sıkıntım yok
Fatmamuduk Beyzanur123 Evet bende duymuştum bunu düşük tehlikesi olanlara çok sol tüketmeyin derler, ablam serklajlıydı hiç yeme demiş ebesi