Mrv1234 H_minsna canim hani cok siddetli vs ise enfeksiyon filan olabilir karnim agriyo dedigine istinaden ama bazen dogum yaklasan kisilerde migde bulantisi ishal filan da goruluyomus kotuysen bi doktora gidip gorunmende fayda var canim
Mrv1234 H_minsna migden bulandikca kusuyosan ve kendini kasiyosan eger karninda o sebeptende agri olabilir canim
H_minsna edward ay canım yok benım ki bildiğin miğde bulantısı ilk 4 ay çektiğim miğde bulantısı gibi sabah başladı kahvaltı yaparken hala daha devam
H_minsna Mrv1234 Kahvaltı yaparken aniden başladı 1 kere kustum oda hemen çıktı zaten ama ağrı gırıyor yavaş yavaş karnıma miğde bulantısı devam ediyor 2 gune randevum var canım inşallah geçer
Fadimedemirbas H_minsna süt çok içiyorum acaba o mu yapıyor bilmiyorum doktora sorucam 2 gün sonra randevum var
Mrv1234 H_minsna canim baktin gecmiyo bi hastaneye git bence cunki bazi insanlarda ishal ve migde bulantisi kusma ardindan dogum gekir ben ishal olmusdum meesela dikkat et kendine yinede ama ihmal etme cok zorlarsa seni yani baktin gecmiyo iki gunu bekleme derim
H_minsna Fadimedemirbas Ben şu sıralar içesim gelmiyor sütü yediğim bişey den de olmadı bugun aniden geldi 3 4 gun öncede böyle olmuştum çıkarınca rahatlamıştım ama aynısı gene oldu anlam veremedım
Alice Ya benimde 34 de olmuştu sabah kahvaltıda birde gece kusmuştum acile gittik kanımda yüksek derecede mikrop çıktı ve 8 tane antipiyotik igne verdiler sabah akşam vuruldum ve o gece 2 tane kocaman serum taktılar sabaha kadar sürdü