EsraDeniz24 Minigim_ maşallah ben de ayın 15 inde gideceğim doktor bi kilo bekliyorum dedi inşallah ulaşmışızdır bi kiloya 😣🙏🏻🙏🏻
Minigim_ EsraDeniz24 benimki iyi dedi ama bakalım inşallah doğuma kadar toparlanır 1 ayda 500gr ancak almışız
mavis-love Minigim_ haftanıza göre iyi bence internetten bakınca 27 haftada ortalama 1 kilo olmsı gerekiyor yazıyor zaten
Minigim_ mavis-love karın çevresi geriden geliyor dedi doktorumuz takip etcem devamlı dedi ama inşallah ek ari sütü şurup verdi
mavis-love Minigim_ burda biri yazmıştı canım bi günde 3 bardak nesquinkli süt içmişti ve bebeği bi haftada baya bi kilo almıştı doktoru önermiş onada bi dene istersen belki kilo alması hızlanır
Mebos Minigim_ inşallah almıştır nesquik var ya güzel kilo aldırıyormuş bebişe aklınızda bulunsun bende arkadaşımdan öğrendim geriden geliyormuş onada doktor söylemiş bende günde bir bardak içiyorum sizde alsın isterseniz içebilirsiniz ☺️
mavis-love Ebru_23 evet canım içinde demir çinko felan olduğu için faydalıymış onun bebeğide geriden geliyordu düzenli olarak hergğn 3 bardak içmiş ve ilerden gimeye başlamıştı bebeği benden ondan beri hergn bi bardak içiyorum inş etkisi vardır :)
Sermec Minigim_ 27+6 haftalık hamıleyım en son 25+5 te 903 gr dı su an kac oldu BIlmıyorum 20 ocakta randevum var 🙂
Minigim_ Bende deniyeyim bari nesguik ve süt. Normalde sütü sevmem zaten hiç içmedim mecbur kalınca içecek artik