Songul Kizlar 38+6 yiz kizimla suyumuz azdi zaten doktor bugun yatis verdi cok duygusallastim esim beni birakip giderken agladi bende agladim insallah sag saglim kizimizi kucagimiza aliriz dualariniza ihtiyacimiz var
deletedmom01 Songul allah sana bagışlasınn bebegini ♥🤗 Hersey güzel olacak inşallah allah yardımcın olsun canımm ♥🤗
Elifrana Songul hayırla sağlıkla kucağınıza alın inşallah ☺ Ağrısız sancısız doğumunuz olsun, mübarek gün dua edin okuyun bol bol
Demir Başlığı görünce korktum erken doğum sandım.Ne güzel vaktiniz gelmiş,darısı başımıza olsun.Bir an önce o zamanlara gelmek için can atıyorum ben. Hayırlısı ile kucaklayın inşallah♥
deletedmom01 Demir kac haftalık hamilesiniz ki 🤗 ben bugun tam 6 ay 16gunluk oldum cok az kaldi surekli dogum anımı düşünüyorum kızıma kavusmayi düsünüyorum aglıyorum surekli ♥😊
Demir deletedmom01 Henüz 18 haftalığım🙂Rabbim nasip ederse inşallah yolum daha uzun.Herkes hayırlısı ile bebeklerini kucaklasın inşallah🙏🏻
Songul Allah hepinizden razi olsun hep birlikte bi solukta evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin rabbim