Dilaemrh İzmirde hangi hastaneye gidiyorsunuz güzel anneler? Doğum fiyatları nasıl oldu? Bu fiyata neler dahil? Paylaşalım birbirimizle.. Ben Egepol'e gidiyorum doğum ücreti 3100den 4000e çıkmış deniyor, biraz üzdü açıkçası çok fazla geldi..
Ceylan35 Dilaemrh dokuz Eylül üniversitesi gidiyorum Gayette memnunum şartların müsait olsa elbette özele giderdim
Bayanngamzeli Dilaemrh Ewet 4000 oldu ben 1 gün önce sezaryanla doğum yaptim. Muayene ucreti de 125 tl oldu
mucizeninannesi35 Dilaemrh bende 35 haftalık hamileyim başından beri Egepol e gidiyordum canım ama bıraktım artık orayı sürekli zam yapıyorlar fiyatları çok fazla doğuma hem 4000 vericem hemde mesai saati dışında doğum olursa kendi doktorum doğumuma gelemeyecek o yüzden başka bir özel hastaneye gidiyorum artık çokta memnunum
cerrah61 Dilaemrh Su Hospital 3000₺ epiduralli olursa 3300₺ güncel fiyat. Muayene ücreti değişmemiş 81.5₺
Dilaemrh Ceylan35 Zamlar almış başını gidiyor haklısın yani canım. Bebeğin masrafları oluyor zaten. Kolay değil gerçekten. Kaç haftalıksın? Ben Egepol'e gidiyorum yeni zam biraz fazla geldi.
Dilaemrh Ceylan35 İnsanları gitmemeye mecbur bırakıyorlar zaten devlete yönlendiriyorlar bu zamlarla.
Svgmomm Ceylan35 bende egepol den yavrumun sağlığı için 9 eylüle mecburi geçiş yaptım ve çok korkuyorum 😩kaç haftalıksınız
Ceylan35 Dilaemrh 23haftaligim kuzum ya sen ? Valla yeni evliyim hemen de hamile kaldım borcum var ama ben hastanemden memnunum
Ceylan35 Dilaemrh devlette o kadar kötü değil yahu bu sürü ihtiyacı oluyor çocuğun onları alıyorum özele vericegim parayı
Dilaemrh Ceylan35 35+4 benim az kaldı doğuma. Memnunsan ne güzel canım, sevindim. Hayırlı doğumlar inşallah.
Dilaemrh Ceylan35 Öyle ama her devlet hastanesi aynı değil malesef doğum konusunda. Özel gibi ilgi alaka yok o anlamda söylüyorum. Ama 9eylülden memnun kalan çok duydum.
Ozgemetin2015 Msnonstop evet canım 200 tl. standart paket 5800 civarı bişeydi sanıyorum. Ben doğum+std süsleme+platinium albüm için 7300 tl ödedim
ezoterik Ya yok artik egepol 4000 mi olmus bu nedir yahu🥺ben ozel muayeneye gidiyorum dogumu egepolde yapicam ama bu gidisle 8000 i gecicek gibi bu nedir ya🙄
Dilaemrh ezoterik evet öyle diyor burda herkes pazartesi net öğreneceğim ama çok üzüldüm çok artmış 3100den 4000🤦🏻♀️ muayene 105di 125 ödedim
ErErulu ezoterik özel muayeneye gittiğin doktor doğum için dışardan gelecekse fiyat daha düşük diye biliyorum.
Ceylan35 Dilaemrh 9 Eylül devlet değil zaten üniversite ve oda testlerden ücret alıyor ama özele Nazaran 3/1 kadar
Minikfasulyeninannesi Dilaemrh bizde egepole gidiyoruz her halükarda doğumu orda yapacağımız için sormamıştık ama 4 bin de beklemiyordum 😟
Metemelek Dilaemrh daha dün gittim 125 yeni muayne parası şeker yüklemem vardı 36 lira kan parası 13 lira gazoz parası sekerimde yüksek çıktı mı yarında dahiliyeye gorunucem bide 125 oraya veririm orasida diyetisyene yonlendirirse artık maaşım egepolde bitecek.. evladımı sağlıcakla kucagima alayım para mühim değil ama fiyatları çok zamlandirmislar.
mervefhmogl35 Çınarlı doğum hastanesine gidiyorum muayene ücreti 80 tl doğum için 2800 anlaştık 2020 fiyatı değil bu fiyat bu senene kadar olur bilemem ama hastaneden memnunum
Kvsrazz mervefhmogl35 3 tane yakınım Çınarlı da doğum yaptı ve hepsi de çok memnun kaldı İzmir’de olsam tercihim Çınarlı olurdu