Gzemarss Kizlar 14 ocak da randevum var ilk defa devlet hastanesinde aldım randevuyu o zamana kadar 15 haftalik oluyoruz birkaç kişi devlet hastanesi 20 haftaliktan aşağı söylemiyor diyor gozukse de emin olsa bile soylemez dediler özele mi gitsem?
Deletedmom124 Gzemarss söylüyorlar canim bazı doğu kesimlerde söylemiyorlar ben hem özele hem develete gidiyorum 16 haftalıkken söyledi cinsiyeti
Damla123- Gzemarss söylüyorlar canım bana 15. Haftada Kıza benziyor demişti 16-17 de kesinleştirdi hatta gördüğü zaman daha erken söylüyor
Yenianne65 Gzemarss 18 olmadan hiç bi hastane kesin Birsey söylemez zaten ihtimaller üzerine konuşur devletle özelle alakası yok
Damla123- Deletedmom124 bende öyle sanıyordum canım hakkarideyim ama söyledi valla hatta benden önce çıkan bir kadına 13. Haftada söylemiş
Deletedmom124 Damla123- hangi doktora gidiyorsun canım merkezde misin ? Söylüyorlar eğer merkezde isen birkaç doktor vardı berbattı bir arkadaşa doğuma kadar kız diyip erkek doğdu
Deletedmom124 Gzemarss bazı doktorlar gıcık devlette 4 ayrı doktora gittim iyisini bulana kadar sonunda buldum şimdilik memnunum ozeldeki doktorum da iyi ama çok aşırı para alıyorlar tahlildi muayene parasiydi ona verene kadar oğluma harciyorum
Deletedmom124 Yenianne65 kim dedi canım onu ya ilk gebeligimde 12. Haftada erkek dedi doktor doğru çıktı hem özel hem devlet şimdi esimi bekledim 16. Haftada ozeldeki kız dedi devletede gittim 100 de 80 kız dedi biliyorlar
Sermec Gzemarss bana 12+3 te erkege benziyor demişti doktorum devlette değişmedi bile sonradan yanı iyi doktor cıkarsa sansına söylüyor 🙂
Emin_e Gzemarss ben devlete gidiyorun sanirim 11 ya da 12. Haftamdi, kontrolde cinsiyet icin cok mu erken demistim söylemişti, hala da degismedi...hatta bir arkadasim 6. Ayina kadar gitmedigi kalmamis cinsiyet icin en son benimkine gelince ogrenmisti