Deletedmom386 Progestan hapı ağızda mı yok fitil olarak mı aldınız? Fitille rahime gidiyor mu sanki orada kalıyormuş gibi geldi bana
Deletedmom124 Deletedmom386 ağızdan da aliniyor canim rahime içeriye nereye bebeğe mi ? Gidecek merak etme o çok korunaklı bir yerde fitil içeride eriyor öyle kalmiyor ki
Momgirl Deletedmom386 doktorum bana vajinadan almanın daha etkili olduğunu söylemişti gece yatmadan daha rahat oluyor
sevval55 Deletedmom386 fitil daha etkili doktorumda fitiş olarak önermişti. İyice ileri itip birwz uzan emiyor onu gidiyor ulasacagı yerr
Deletedmom386 Deletedmom124 yok sanki vajinada kalıyormuş gibi geldi bana. Ağızdan alınınca daha etkisi olur gibime geldi ama araştırınca fitil olarak almak daha iyiymiş bilemedim
Deletedmom124 Deletedmom386 ağızdan alınca baş donmesi uyku hali sersemlik yapıyor vajina dan daha etkili deniyor doktirunuz size söylemedi mi? Nereden alacağınızı ben doğuma kadar ağızdan kullanmıştım
Ecrinbzkrt Deletedmom386 valla arkadasım agızdan alıyodu vajınadan yapamadı cok Zor oluyor fena uyku ve sersem yapıyor bende kullanıyorum ama gece yatarken afedersın vajınadan alıyorum bence en rahatı o o sıcaklıkla erıyo cnm endışe etme
Deletedmom386 Deletedmom124 söylemedi bende unuttum sormayı. Evet dün gece aşırı derecede baş dönmesi yaptı
Deletedmom386 Ecrinbzkrt Ağızdan aldım dün. Gün sonu baş dönmesi yaptı bende. Bi alttan bi ağızdan alsak karışık mı olur 😄
Ecrinbzkrt Deletedmom386 😁 ay onu bılmıyorum ama onları nıe yasamak ıstıyosun kı alttan al aksam yatarken rahat et cnm korkma bebıse bısey olmaz ona kadar gıtmıyo
Deletedmom386 Ecrinbzkrt ondan değil alttan almak daha etkiliyse öyle yapayım dedim ☺️ Doktora soracam
Momof2child Fitil daha etkili bence .vede eriyor hemen ben aksna agzdan alamiyorm kotu yapiyor beni .fitil cok rahat ben kullandgmn icinde aleti var onla koyuyorm