gokcekubra Merhaba happymom anneleri🙋Ben 2,5 aylık hamileyim ve hangi doktora gitsem karar veremedim. Bursa Doruk özel hastanesinde ( çekirge de) tavsiye edebileceğiniz, memnun kaldığınız kadın doğum uzmanı var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.🙏
ozgeilhan Çekirge Doruk hastanesinin karşısında Evrim Aydın’ın muayenehanesi var. Kendisi orayla da anlaşmalı ayrıca istersen jimer yada pembemavide de Doğum yaptırabiliyor. Ben Evrim hanıma gidiyorum çok güleryüzlü ve iyi bir doktor. Muayene ücreti biraz fazla diğer doktorlara göre tabii 200₺. Ama yapcak bişey yok ben çok memnunum ☺ 21 haftalığım, 11 haftalıktan beri ona gidiyorum
Handemehmet gokcekubra rica ederimm bi görün bence memnun kalacagından eminim biz hiç sormadan her şeyi anlattı bize ilk bebeğimiz diye yiyecegim yemeklere kadar söyledi sağolsun 30-45 dk yannda durduk asla yanlıs yönlendirmiyo bebegn kalp atısını dinletmedi ses dalgası göndermeyelm smdiden gerek yok zararlı dedi ama gösterdi attıgını😀❤
gokcekubra Handemehmet Bende internetten araştırdım senem alkan akalın diye bi doktor var dorukta onu deniycem begenirsem devam etmeyi düşünüyorum yorumlara baktim sitesinden cok iyi bakalim hayırlısı🙏😊
ElifKurtuldu Yıldırım doruğa gidiyorum doktorum Gizem yıldırım ilk dogumumuda onda yaptım şimdi yine ona gidiyorum