AycanUzun Kızlar doktor 12 hafta da erkeğe benzetti ama kesin değil hiç birşey almayın dedi sizin de doktorunuzun tahmini doğru çuktı mı ? Tabi önce sağlıklı olması ❤
Sefaat AycanUzun benim doktorumda 14 haftalarda erkek demisti ki kesin gibi konustu suan kiz bekliyoruz kordonu pipi zannedebiliyorlarmis sonraki dr oyle soyledi bize
Asrinbaby AycanUzun valla bana 12 de erkek dedi 16 ve 20 de de erkek dedi 😂 haftaya detayliya gidicem başka bi doktora bakalim o ne diyecek eğer kiz derse düşer bayılırım çünkü bi sürü şey aldım pazarda satarım artik tezgah açıp 😂😂😂
aesma AycanUzun banada 12de erkek dediler 16da kesinleşti 🙂 ama yinede emin olamıyorum fazla birşey almayacam detaylı ultrasondan sonra alışverişe başlayacm 😉
Aycatpzkrkmz Benimde 13. Haftada ben zorladığım için tahminde bulunda Erkek gibi görüyorum ama erken dedi seni yanıltmak istemiyorum dedi 🙈
Meleknan Bende 12 haftalikken sordum erkege benzio ama acele etme dedi. 20 haftalikken kesin erkek dedi
AycanUzun [bilinmeyen] egehe çok karışık olmuş sizin inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza bu kadar farklı söyleyınce insanın aklıda karışır 😊😊
Ozteber [bilinmeyen] banada 14+2 de orasını görmeden vücut yapısı kiza benziyo dedi ama kıyafet fln alma daha com erken dedi yanılma oluyomuş bu haftalarda merakla bekliyorum bende🙈
SevdaKurudere Genel olarak yanılmıyorlar bazen istisnalar olabilir ama o haftalarda zaten kesin demezler
Ozteber SevdaKurudere benim içinmi yazdiniz☺ ben organını görmeden vücut yapısı fln dediği icin merakta kaldim☺
SevdaKurudere Ozteber evet cnm genelde doğru söylüyorlar yanılan arada çıkıyordur elbette genel olarak ilk ne dediyse doğru çıkıyor
Ozteber [bilinmeyen] aynen öyle hayırlısı bakalim bende organı görmeden öyle söyleyince güvenemedim bide oğlan hissediyordum hatta o kadar emindim ki 😂 kiz deyince daha farklı hissettim daha mutlu oldum acikcasi☺