Almila141207 Anneler merhaba , Hastanede giymek için örme hırka/yelek ya da polar tarzı bir şey aldınız mı? Model varsa resim ya da link atabilir misiniz ?
Tontiasya Almila141207 Canım ben tesettürlüyüm trendyolda böyle birşey buldum geldi rengi sütlü kahve gibi ama normalde de kullanılabilir birşey ,eve gelen olursa pijamanın üzerine bile giyebilirim ben kapalı olduğum için böyle birşey tercih ettim kalın olarak normal krem renk sabahlık ayrı aldım resmi yüklüyorum bi bak 50 liraya bedava etiket üzerinde 219.90 gibi birşey yazıyodu sanırım . https://i.hizliresim.com/gPa732.png
sevval55 Almila141207 polar sabahlık aldım bornoz gibi olanlardan. Ama kullanamicam sanırım nst girmeye gittim yatıcagım kat ve odalar o kadar sıcakki
Tontiasya 41esra çok güzel ben çok begendim sadece resimdekinden daha koyu burda biraz açık renk gibi ya gelen daha sütlü kahve gibi ama ben çok begendim önü kuşağı falan saten çok hoş duruyo
Tontiasya 41esra Aynen canım trendyola bak bakalım inşallah vardır ben 30 aralıkta sipariş vermişim şimdi baktım ertesi gün hemen gelmişti