mervesml kızlar dün doktorum decavit verdi bide demir için bir ilaç 15haftalık hamileyim decaviti niçin verdi bilemedik kulanan arkadaşlar varmı
Ahmedinannesi mervesml decavit multivitamin hapıdır,genelde çoğu hamileye verilir vitamin ilacı takviye amaçlı.Ben de decavit kullanıyorum 4. Ayımdan beri☺
SevDin mervesml multivitamin ben 3 aydan itibaren kullanmaya başladım doğuma kadarda kullanıcam vitamin amaçlı verilen bir ilaç Demir ilacınıda hamile kaldığımdan beri içiyorum
nagi mervesml 3.ayimdan beri bende kullaniyorum.aile hekimliginde de takibiniz yapiliyosa mutlaka sorun.cunku aile hekimliklerindee ucretsiz veriliyo decavit.Ben oyle aliyorum.
YeniAnnecik Bende kullanıyorum 3.ayda verdi doktorum 1 aydır kullanıyorum bitmişti tekrar verdi doğuma kadar veriliyor diye biliyorum
Cansu2018 mervesml demir ilaci oluyo. Kullanmazsan eger cocukta demir eksikliginden bazi sorunlar olabiliyor kagit yeme,demir yalama vs..
Kubra_dmrr ben decavit iki taneyi zar zor kırarak içmiştim bazılarında mide bulantısı yapabiliyor bende yaptığı için doktoruma sormuştum o da kan ilaçlarında tüp şeklinde olanlar gibi bi vitamin verdi
Selinkrkc mervesml bütün gebelere verilir 36. Haftama kadar kullandım bnde bir çok vitamin değeri içerir internetten bakabilirsiniz
Turkuaz Ben büyük kapsül yutmada çok zorlandigim için içemiyorum. Kırınca da midemi bulandırıyor. Kan degerlerimde sadece d vitamini eksik çıktı. Onu da ayrıca alıyorum zaten.
Dimplesgirll Kızlar bana d iecavit b12 bide kan hapı verdiler ama hiç hap içmeyi sevmiyorum bi kan hapını içiyorum ya napsam bilemedim herşeyi de yiyorum
anneyimben12 mervesml bana da sağlık ocağında ki ebe miz verdi uzun süredir kullanıyorum 4 kutu falan bitti hala devam ediyorum