bsr2 Kızlar süslü lohusa terliklerinden almak istiyorum ama havlu terlikler pek uzun ömürlü değil ben daha sonra Evde de kullanabileceğim bir terlik istiyorum hemde süslü çiçekli birşeyler istiyorum bu konuda tavsiyesi olan var mı
Tazeanne0134 bsr2 valla ben lcw'dan mavi yıldızlı bi terlik aldım geceliğim de mavi olduğu için gayette güzel sonrada kullanılabilir bende senin gibi sonra giyilmesi için de aldım bi sürü para veriyoruz bari deysin
Tontiasya bsr2 Ben dün lcw den bildiğin klasik ev terlikleri yokmu onun krem rengi vardı düz sade ondan aldım 19.90 fiyatı üzerine kapı süsüne yaptıgım çiçeklerden slikonla yapıştırıcam ,tavsiye ederim havlu terliklerden daha rahat
bsr2 Tazeanne0134 ben biraz gösterişli olsun istiyorum kız olacak diye bakalım inşallah bende senin gibi bulabilirim
2zannesi Havlu olanlar hastanede de kullanışlı değil zaten banyoya girip çıkarken ıslanmış tı benim. Bu sefer altı normal bir terlik aldım lohusa sepetinden
Tazeanne0134 bsr2 benim ki erkek ama kızlar için ver kadınlar için yani pembe renk olanlarda daha çok çeşit var kuzum inşallah gönlüne göre bulursun kaç haftalık hamilesin
BeybininAnasi Valla hastane için crocs terliklerimi güzelce temizleyip götüreceğim. Hem altı kaymaz, hem çok rahat, hem de geniş. Ev için de lcw ya da defactodan bir çift alacağım
Tazeanne0134 bsr2 ay kuzum acele etme bende doğumun yakın sandım daha çok karşına çıkar yeni yeni modeller tahmini doğum tarihin ne zaman
Tazeanne0134 bsr2 ay kuzum acele etme bende doğumun yakın sandım daha çok karşına çıkar yeni yeni modeller tahmini doğum tarihin ne zaman