nurellaam Kızlar Babyplus safe sude anne yanı mi sunnybaby lotus double anne yanı mi??? Karar veremedim. Kullananlar yardımcı olabilir mi?
Derin_20 nurellaam bende bu ikisi arasıdayım sunny baby canlı görmedim, sen aldın mı aldıysan fikrini paylaşır mısın benimle🙂
112 Babyplus safe side aldık biz diğer attığınız markayı internetten inceledim şu an. Sanırım titreşim ve ninni özelliği yok, babyplus'ta vardı.
Pkr 112 merhabalar. Bende bu ürünü almayı düşünüyorum ama 6 aya kadar diyor. Kızıma odada yapıcam ama 6 aydan sonra odasında yatmaz. 1 yaşına kadar kullanılamıyormu bu beşik?
112 Pkr bilmiyorum ki düşer diye kullanılmaz demişler sanırım ama gece gözetim altında yatırılabilir bence
EbSa Derin_20 ben sunnybaby lotus aldım daha kullanmadım tabi ama çok kullanışlı gibi hareketlenince park yatak olması çok güzel bir özelliklik bence 👍🏼
nurellaam Derin_20 canım henüz bebeğim doğmadı 27 gün var inşallah. Ama kurduk baktık. Benim çok hoşuma gitti. Sallanabilir olması, muzik kutusu olması. Anne yani portatif hoş bir beşik.
Derin_20 EbSa canım beşiğin ölçülerini yazarmısın bana rica etsem hbir yerde bulamıyorum ölçülerini internette
dduran EbSa Ben de Sunny baby lotus düşünüyorum ama ayakları çok ince ve dengesiz durur gibi geldi bana. Kullandınız mı acaba? Öyle bir sorun var mı? Güvenli mi 🙏🏻
Derin_20 Ozgee11 yok canım baby plus dan farkı müzik kutusu ve sallanma özelliği ama canlı hiç görmedim o yüzden bende baby plus tercih etcem sanırım
EbSa dduran daha kullanmak nasip olmadı ama kurduğumda gayet sağlam duruyordu bir problem olacağını zannetmiyorum 🤗