Duuyguum Deletedmom6 ben çok sık çömel kalk yaptım belimle daireler çizdim bence sende hareketsiz kalma kolay olur senin için
Mororkide Mihri23 sanırım hastanede yazamıyo hepımız acayıp merak edıyoruz sankı ben dogurcak gıbıyım🤣
Mihri23 Mororkide aynen öyle😅 benmde 37.hafta ister istemez merak içindeyim empati kuruyorum sürekli Allah herkese yardım etsin 🙏❤️
Mororkide Mihri23 amın ınsaallah rabbım kolay dogumlar nasıp etsın sızede 🙂benım daha cokkk yolum var sızın az kalmıs
Mororkide Mihri23 benım ıkıncı dogumum olacak bu bırde dusugum var 3 oluyo hatta cok zordu ılk hamılelıgım ıkı defa yattım hastanede 34-ve37 haftalarda bırer hafta 38+5de dogurmustum 2016da normal dogumdu
Ndrkbr Senden haber beklerken bana sancı girdi kız sağlıkla doğurda sıra bize gelsinnn hadiii haber bekliyoruz sendenn 🤗🤗🙈
Tazeanne0134 Ndrkbr benimde az az suyum mu geliyor bilmiyorum kasıklarım da adet olacakmışım gibi ağrılar oluyor bakalım @Deletedmom6 mutlaka haber ver bizede
Merveeeemmm Allah bir sancıda kurtarsın canım inşalllah kolay bir Doğumun olur 🙏 güzel haberlerini bekliyoruz cnm
Ndrkbr Tazeanne0134 bende suyum geliyor sanıyordum meğer akıntıymış ağır kaldırdığımda sulu akıntı geliyormuş
Merveeeemmm Tazeanne0134 suyun az az gidiyorsa canım doktora hemen gitme . Benim ilk doğumumda Çeşme’den boşalırcasına gitti o yüzden doktora gittim 😔sancımda yoktu açılmam da yoktu 😢😢😢
Deletedmom317 Ayy kesin doğuruyor. Yoksa girer yazardı. Hep buradaydı normalde. Rabbim yardımcın olsun