Deletedmom6 Adel001 Yok suyum fln birşey yok sulu şeffaf akintim var sadece tuvalete gidemiyorum affedersin oturmak biraz zorluyor😏
Adel001 Deletedmom6 😂😂😂 inşallah öyledir, çoçuk babasını görüp yine vazgeçmesin , doğuramıyosun onun yanında😂😂
cennet13 Deletedmom6 sen hala dogurmadınmı ya😂😂😂😂 Hadi Allah bir avazda kurtarsın ☺️😁🤗 Hikayeni bekliyoruz
Adel001 Deletedmom6 e otur kalkki squad falan yap doğur, açılsın rahim ağzın yoksa sen bu günde doğuramazsın
Asellinannesi Deletedmom6 bnımde bu abah bi agrı gırdı belımden ama bnım gögüslerim ara ara baya sızlıyo agrıyo
Deletedmom6 Asellinannesi Yok göğsümde hiçbir şey yok gerçek şancı olsa sızlama olmaz anlayabileceğin kdr yüksek bir şancı
Mororkide Deletedmom6 yemek ye mutlaka bak tek tavsıyem halın kalmıyo dogumda bagırmaktan sancıdan ıkınmaktan
Deletedmom6 Mororkide Şimdi kahvaltı yapicam bol bol su içicem enerjim olsun diye . Bide sürekli nefes egzersizleri yapıyorum
Asellinannesi Deletedmom6 anladımm tatlımmm bklıyorumm bakalımm sen nasılsınn hala devam edıyomu sancın