Meltemkskn Mororkide bencede doğuma gitti hadi darısı bizim başımıza olsun ya bende artık dogurayım😫😫😫
eylemc Deletedmom6 Durumunu çok merak etmiş durumdayız 🙈 Sağlıcakla bir avazda kucağına alırsın inşallah🤲
Duyguslabebegi Deletedmom6 haydi hakkında hayırlısı olsun hayırla gelsin miniğin bizlere de dua et bizde hayırla alalım kucaklarımıza ❤️
Symsglm Deletedmom6 büyük ihtimal hastanedesin 😊 sen doğurana kadar, biz meraktan 9 doğurduk 😂😂 Bebişin hayırlısıyla gelsin inşallah 🌹🌹
Deletedmom6 Kızlar doğurdum 😄 Çok kolay hir doğum oldu gerçekten. Rabbim en kısa zamanda bekleyenlere nasip etsin.
Mororkide Deletedmom6 ayy ınanmıyorum yaa cıdden ınsallah rabbım hayırlı ugurlu etsınnn cok sevındım gercekten catladık burda hepımız
cerrah61 Deletedmom6 hadi hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 💕💕 amin darısı bizlere🤗🤗
Emin_e Deletedmom6 yaa hayirli ugurlu olsun hep goruyordum sizi Rabbim esinizle evladinizla hic ayirmasin, evladiniz mutluluk huzur getirsin insallah size...
Meltemkskn Deletedmom6 hadi gözün aydı. Darısı başımıza doğum hikayeni bekliyoruz allah analı babalı büyütsün
glshr Deletedmom6 hayırlı oldun sağlıkla büyüt inş darısı başımıza inş😅 sabahtan beri seni takip ediyorum 😂