Mervesultan1 Haticesultan korkma narkoz verio bayiltiyorlar 5 dk sonra uyanıyorsun bitmiş oluyor . Maalsef benimde basimdan böyle bir olay geçti geçmiş olsun
Habillim sinber cnm oda bir ceşit kan pıhtılaşması dr her kan pıhlaşmasıda farlıdır ona göre iğne side ayrıdır.
sinber Habillim genetiğe geldim evraklara baktı bi sorun olmayabilir ama yine de kan alalım dedi ve hematolojiye yönlendirdi Demir eksikliği ve kansızlık olduğu için
Cerenyyy Haticesultan Hiç korkmayın genel anestezi ile olmuştum ben hiç bir şey anlamıyorsunuz zaten inşallah daha sonrasında daha sağlıklı bir gebeliğiniz olur hiç üzülmeyin Allah gönlünüze göre versin.
Haticesultan Habillim yok canim ben emziriyorum ilaç vermedi ağrı kesici bile Zaten düşük yapıyorum ama dün bitti sandim bi günde bitmez dediler. Bugün tekrar ağrılarım başladı:( yarin doktora gideceğim
sdnrkya Haticesultan bitmiş büyük ihtimal canım parça görünmezse sıkıntı yok geçmiş olsun rabbim.bi daha yasatmasin
kubrauzn kürtajdan hic bisey anlamiyosun uyutuyolar zaten benim 8 haftalik dusuk oldu kendi düşene kadr çok agrı çektim snra düser düsmez agrim kesildi parca kalmisti onun icin girdim kürtaja cikinca sanki uykudan uyanmisim gibi gittim eve agrim hic olmadi
kubrauzn Haticesultan sabah beş buckta gittim agrim hafifti parca düşüyodu ama bebek düşerken son yarim saat cok siddetlenmisti düstü anda sanci kesilmisti 😔 1 de cikmistm hastaneden
mervealis63 ftma19 peki kac günde bir ilişkiye girdiniz hergun mu yoksa 1 gün ara ile mi kusura bakma geblk dusundgm icn soruyorm 🙊