Hilaldurmazzz 26+3 haftalık bir hamişim ve 15-20 dakikadır karnımın içleri acıyo gibi ağrıyo gibi ben korkuyorum bu haftalar erken doğum riski diye bu durumu yaşayan var mı?
Handan17 Hilaldurmazzz bende 22 haftaligim rahinde sanci oluyo ara ara sizliyo gibi sizde de oldu mu acaba
Netdlxx Hilaldurmazzz Aynı haftalarda göbek üzerimde pis bir acı vardı. Karnımda içten geriliyordu. 1 ay sonra tamamen o acı kayboldu. Sabretmem gerek
Bernakrc1 Korkma canım az önce bende sancıdan duramadım ağrıdan acilden gittik idrar yolu enfeksiyonu çıktı sırtımla sağ karnım agrıyodu
Hilaldurmazzz Bernakrc1 ya hiç bişey yoktu TV izliyordum canım sonra afedersin tuvalete girdim büyük tuvalet için sonrasından böyle ağrı oluyo ama bi geliyor bi gidiyo kasıktada değil acaba büyüyoda ondanmı diye düşündüm ama içim içimi yiyo erken doğum olur diye
Hilaldurmazzz Sedolii valla canım benim aklım çıkıyo bişey olucak diye acaba yoruluyorumda ondan mı oluyo
Handan17 Hilaldurmazzz persembe kontrolum var insallah önemli bisey degildir sag saglim zamaninda alalim kucagimiza😊
Hilaldurmazzz Handan17 inşallah tatlım kötü bişey yoktur ya bende korkuyorum ilk3 ay düşük tehlikesi son 3 ay erken doğum riski 🙄
Hilaldurmazzz Ozlemdmn teşekkür ederim kuzum hepimiz vakti geldiğinde sağ salim kucağımıza alırız inşallah ❣️