Kuzeyimmm MercimekVeaAnnesi caniniz cekmesjn insalllah hakkinizi helal edin seftali aserdim esim buldu geldi sagolsun gorunce doyuyor insan 😒 dun sabah 6.30 da gozumu kurupoaca ile actim arasi domatesli kasarli sagolsun gitti aldi geldi gozumu onla acmam tuhafima gitti 😊
Adel001 Deletedmom138 yaz burdaaa😂😂 boşverr bizim Ne farkeeeederrr,eee daha daha napıyon😂😂😂 rezidanstan falan ev aşermiyorsundur inşallah😂😂😂😂
Deletedmom138 Adel001 valla şuan acayip bi meyve aşerdim normalde nefret ederim adını söylemiyim şimdi canın çeker seninde. onu düşünüyorum 😂😂 eşimi dürttüm sabah bana bundan al diye kafanı mı çarptın diyo 😂😂
Deletedmom138 Adel001 Ya napmasın bende bilmiyorum düşünmekten yatamicam simdi 😂😂 neyse düşünmiyim fazla 😂😂
Adel001 Deletedmom138 unut kızım sen o meyveyi,sen tası büyükten başlattın karpuzdan giren arabaya giden ondan küçük bişey isterse olmaz😂😂😂 adam alışmış öyle isteklere ondan kafanımı çarptın diyor
Deletedmom138 Adel001 Ya valla çok tuhaf şeyler istiyo canım çocuğuma sesleniyorum kafayı mı yedin evladım 😂😂
Elifeminask MercimekVeaAnnesi canm bende normalde et seven biriyim adanaliyim . 17 haftalk gebeyim canm hep soguk karpz buz gbi kiraz soguk seftali can erik hep bunlri cekti.
Deletedmom0990 MercimekVeaAnnesi çiğköfte aserdim ilk 💁 acı ve eksi çok yedim tatlıdan tiksindim ağzıma surmedim daha 😊 oğluşum olacak inşallah 💙 17+4
Deletedmom0990 MercimekVeaAnnesi çiğköfte aserdim ilk 💁 acı ve eksi çok yedim tatlıdan tiksindim ağzıma surmedim daha 😊 oğluşum olacak inşallah 💙 17+4
Deletedmom0990 Adel001 yanında ötürü gibi yapıp göremiyor musun benim eşim yüz okuma ile açıyor model var ben onu öğrendim hemde yeni tel aldı 4 günü 💁🤣🤣 profesyonel olmuşum artık