Aycalya Ben de kayısı çağlası ve karpuz aşerdim tabiki bulamadık yiyemedim 28+1 olduk bugün ama aşırı tatlı yiyorum sütlü çikolatalı hele de gece dürüm çiğköfte falan yiyorum 15 kilo aldım bu gidişle 20 25 kiloyla doğuma gitcem artık 😂😂
Menekse123 Prenses001 8 haftaligim belli deyil ama heo erkek hissediyorum ve gören herkes oglun olur diyo 😍😍
Prenses001 Esr36 cinsiyet nedir 😊 bir ara bende takmıştım mandalina portakala artık bulandım mı iyi geliyordu yoksa canım oklarımı istiyordu bilemedim mayhoş şeyler hoşuma gidiyor 😄
Prenses001 Esrahmet birebir aynılarını canım çekti valla 😄 test yaptığım gün önce canım tatlıyı çekmişti 😄😄
Menekse123 Prenses001 Aminnn insaAllah rabbim hayrli ewlat nasip etsin hepimizee seninde gönlündekini nasip etsin insaAllah 😍😍🙏🙏
Miranmiray MercimekVeaAnnesi Benim deli gibi canım erik çekiyor ama bu mevsimde bulamadım kocam çok aradı ama bulamadı 15 haftalık hamileyim haimileliğimiz başından beri erik aşeriyorum şimdi bile öyle çok istiyorum kiii😭😭😭😣😢ama yok bulamıyorum ne zaman çıkacak erikler???
Adel001 Miranmiray yani donuk , dondurucuda 5 tane var resim atardım ama günaha gircem 😕 yeşil oluyor canım normal erik ama dondurucuda donduğunda , don vurmuş halde içi falanda donmuş tadınıda almak zor