Deletedmom138 Adel001 yaaa eşin aynı ben ahahshd bende eşimin telefonuna bağlanıyorum uzaktan sildim oyununu yeter benle ilgilen diye 😂😂😂🤣🤣 tam çatlağım kendim oynamaya devam 🙈😂
Adel001 Deletedmom138 yok ya ben kendim bişey yüklemiyeyim diye icloud bile açdırtmıyor😂😂😂 ıvız zıvır falan yükleyeceğimi biliyorr
SemanurOgz [silindi] bende karpuz aşerdim☺️ Adanada yaşıyorum. yana yakıla her yerde aradım. Yılbaşı gece groseri de bulmak nasip oldu bana. Ama sanırım internette de satışı varmış
[silindi] SemanurOgz bu hava da bulmak zör😌 aklıma cok gelmiyor da okuduğum yazılardan bazen istediğimi farkediyorum sonra geçiyor demekki cok canım istemiyor 😁😁
Adel001 Deletedmom138 keşkee komik olduğu kadar gerçekte olsa 😂 sen daha lamborghini alamadığın gibi hiç olmazsa bende ilk 2 rakamını falan öğrensem😂😂
AysenurSarenur @MercimekVeaAnnesi biz de 14 haftaligiz ve o kadar çok meyve yiyorum ki eşim artık asitten bebeğe bişey olcak diyo 😂 eksi elma nar muz greyfurt portakal mandalina kivi çok fazla yiyorum en son portakalın kabuğundan reçel bile yaptım artık 😂😂
Ebruomer1003 AysenurSarenur bildiğim ve duyduğum kadariyla nar yemek biraz sakıncalıymış ben duyduktan ve arastirdiktan sonra nar yemiyorum
_9297_ Ebruomer1003 valla bende yeşil erik istedim oda aynı dondurulmus olduğu için yiyemedim içimde kaldı valla 😌😌
Adel001 _9297_ auyyyy yazmıyayım dedim sen golu atmışsın😂😂😂😂 bendede aynısı oldu erik istedim dondurulmuş geldi alamadım hıncımı 😂😂😂
SemanurOgz [silindi] inşallah çok istemezsin canım zor bulunuyor gerçekten ama çokta istersen ben burdan yardımcı olmaya çalışırım çünkü çeken bilir benim ağzımın suları aktı resmen😂
SedaveSusam Adel001 bizim burda 02.15 uykular haram oldu da kuzum sen nerdesin yurtdışında olduğun belli
Adel001 SedaveSusam benim haftam falan küçük 15+ . Sadece gece 12de uyandığım için normal olarak uyuyamıyorum😂😂