Dbdilara Ben prima düşünüyordum ama zararları diğerlerine göre çok fazla olduğu için kullanmamam gerektiğini söylüyorlar siz ne düşünüyorsunuz
Aliyahyaannesi Dbdilara ben sleppy aldım bakalım bebisim nasıl alışırsa öyle mı gider hiç bilemiyorum
sevginanc Dbdilara Ben 1 paket sleepy 1 paket de huggies aldım.Arkadaşımın da elinde 1 paket yenidoğan prima kalmış onu verdi.Hangisinden memnun kalırsam ona devam edeceğim 😊
Dbdilara Aliyahyaannesi evet birde bebeğin beze alışma durumu var her bezi kabul etmiyor narin ciltleri
Dbdilara Thesra bir ay önce doğum yapan bi arkadaşım bi süre kendisininde prima kullandığını ama bi arkadaşının ithal edilen bebek ürünlerine türkler çogalmasın diye kısırlığa neden olan madde koyduklarını söyledi
NazlErdoan Primayı çoğu arkadaşımda çok dışarı cıkatıyor çişini ve kakasını diye duydum. O yüzden ben huggies kullanmayı düşünüyorum.
zeyno molfix düşünüyorum ben..özellikle yenidoğan için göbek bağı oyuntusu olduğundan ihtiyacımızı karşılar diye düşünüyorum..
zeyno Deniz14 😁😁😁😁ay çok güldüm kendimee🙂))) ben sadece molfixte var sanıyodum🙈🙈olsun yinede molfix alcam ben😛😛
Deniz14 zeyno ben de bebişte pişik ya da alerji yapmazsa sleppy kullanıcam bakalım önemli olan bebişlerin poposunun rahatı😂🙈
zeyno Deniz14 bi arkadaşım ikizleri için kullanıyo sleepy,çok memnun...bazen en pahalı markalarda bile pişik ve allerji olabiliyomuş..dediğin gibi popolarının rahatı en önemlisi😍
Deniz14 zeyno ablam prima kullandı dışına kaçırıyodu hep çişi falan hiç memnun kalmadı şimdi canbebe kullanıyo sanırım
Yasemibrahim Bende sleepy aldim su merhaba bebk setinden alt degistirme ortusu islak mendil falan var icinde bayada uygunda kuzenim kullaniyo cok memnun o onerdi bakalim bizim minik begenir inslalah bezini 😊