Duru_20 Epidural iğnesi acıyor mu ve nasıl bir etki hemen anında sancı kesiliyor mu anlatabilir misiniz biraz ❤️🙏
G-2428-g Duru_20 nerde yaşıyorsun cnm bilmiyorum ama yurt dışındayım ben burda söyle özel istege baglı ztn sen istersen yapıyorlar yoksa yok belli bi süresi var o süreyi geçirmeden yapılması gerekiyor yoksa gecikirsen yapmazlar maksimum 4 cm acılmaya kadar bekleniyo sırtından yapıyorlar yapıldıktan sonra ahrı hissetmiyorsun fakat makinaha bağlısın sancı girdikçe makina sinyal veriyor ztn senda kaka yapar ıkınıyorsun dogum esnasındada ztn ebe ıkın dur diye yönlendiriyor
07052019 Duru_20 cuma günü doğum yaptım. Normal diye başladı ama sezaryene döndü. Epidural iğnesi acıtmıyor sinek ısırığı gibi. Sancıların yüzde otuzunu hissediyorsunuz o da ıkınma hissinin kaybolmaması için. Yaklaşık 30 sn içinde inanılmaz rahatlatıyor.
semiyec benim anlamadigim normal dogum yapacak biri neden agrisiz dogum tercih ediyor agri olmadan durduk yerde nasil ikiniyorlar sasiriyorum 😑
Sanemsoz semiyec yani kendi canımıza kastımız mı var,ben şahsen hem çok aşırı acı çekmekten korkuyorum hem de normal doğumu destekliyorum,eğer epidural dedikleri gibi acımı hafifletecekse neden almıyım...gereksiz kahramanlıklara gerek yok 😁
semiyec Duru_20 canim bnde asiri korkuyorum ikinci gebeligim oldugu halde ama o agriyla ikinmasi daha kolay ve hizli olur agrisiz ikinmak bana acikcasi sacma geliyor
G-2428-g semiyec cnm makinaha baglıyorlar sancı geldigi zaman makinadani sinyaller gösteriyor ordan o anda ıkınıyorsun yoksa dogum esnasındada ebe diyor ztn ıkın dur bekle fln diye
Duru_20 G-2428-g evet ben de yurt dışındayım burda istersen hastaneden içeri girer girmez yaparız dediler ben de istiyorum zaten yapacam Allah izin verirse ama iğne yapıldığı esnada çok ağrı oluyor mu iğnenin acısı ☺️
G-2428-g Duru_20 ignenin acısı o dogumun acısından iyidir öyle deyim sana eşbet acıyor ama ztn uyusup gidiyor
semiyec Sanemsoz Hicbirimizin canina kasti yok canm ama agri olmadan ikinma zor oLur diye dusunuyorum bu benim sahsi dusuncem