Newannis tahliller temiz demissin ama ben basımdan gecen su olayı anlatayım hamileliğin ilk haftaları 16 falan gebelik kolestazı yasadım kasıntılarım seninki gibi artana kadar hiç üstne düşmedim arastırdım netten kolestaz olabilecegı yazılmış ertesi günü saglık ocagında test yaptırdım alt ast yüksek cıktı teste gore doktor yonlendirdi ilac vs bu haftama kadar geldim suan 35 haftalıgı 1 haftadır yine ilk zamanki gibi deli divane kaşınıyorum 2 kere tahlil yaptırdım alt ast normal degerinde cıktı yani o teste göre keleztaz göstermiyo ama doktorum safra asidi testi istedi sebebi alt ast düşük cıkması net sonuç değilmiş yani koleztaz geciriyor olabilirim ama bu daha ciğerlerime yansımadıgı için testte gözükmemiş olabilirmiş net ve kesin sonuç o testle cıkacak ortaya bizim burdaki hiçbir lab. Da yapılmıyor bu test cuma gunu kan verdim bugun cıkacak eger sonuç yüksekse 2 hafta sonra dogum olacak kolestaz anne karnında ani bebek olumune yol acan bir durum doktor en basından beri dedi bana idare edildigi kadar edilcek ama risk olusursa hemen dıgum dedi yani demek istediğim su benim her zaman yaptırdıgım test normal cıkıyordu ama doktor kesin sonuc için test istedi vucudumda dökülme vs olmadıgu halde uykumdan edecek derece kasınmamın tahlilerde cevabı yoktu yani sizde kontrol ettirin doktorunuza söyleyin kolestaz olabilir mi diyin önemli bir mesele cunku ve doktor bana kolestazda karaciğer enzımlerinde (alt ast) hemen cıkmayacagını söylemişti