Ask_H busra-mutluanne1 İnanın biran önce geçsin sağlıkla yavrumuzu kucağımıza almak istiyorum 🥰🧿🤲🏻Rabbim hepimizin evladını korusun sağlıkla dünyaya getirsin inşallah 🤲🏻
busra-mutluanne1 Melisaaaaa anıım bi ay kalmışş rabbim hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰😘
Dygbrk busra-mutluanne1 son 98 sağ salim atlatırız bebişlerimizi kucağımıza alırız hayırlısıyla zaman geçmiyor 🙏🙏🙏
busra-mutluanne1 Dygbrk 99 a hızlı geldik gibi sanki allahın izniyle geçer ya hayırla gelsinler yeter ki🥰
Dilankenger Soon 76 .. Çiftlere düşünce zaman daha çabuk geçti benim için. Sanki daha dün gibi son 99 diye heyecanlanıyordum . şimdi son 60 ı bekliyorum iki ay kala daha rahat olur kafam erken doğumdan korkuyorum
busra-mutluanne1 Dilankenger inşallah zamanında doğar veya rabbimin en hayırlı dediği vakitte gelir hayırlısıyla gönlünüzü ferah tutun 😇
pyymamm busra-mutluanne1 yok ya onu düşünmüyorum hamilelik sona erecek bir vucutta son zamanlar .zaman cabuk bitmesin istiyorum
busra-mutluanne1 pyymamm yiaaa biz bu hamişlerin bu duygusallığı nolcak☺️ Bende ponçik ayağını yüzünü sıkmak için zor tutuyorum kendimi renkli ultrasonlarını izledikçe☺️
Ftmnrtlp Bizimde 25+6 ama sezaryen olacağımız için iki hafta önceden alınacak bu durumda son 88 kalmış oluyor inşallah sağlıkla gelsinler