Mehtapmeto Herkese selam arkadaslar antalya ya yeni tasındım tam 12 haftalık hamileyim hastane ve doktor tavsiyelerinizi bekliyorum bir de dogum paketleri (Oda süsleme,fotograf cekimi vs) ile ilgili yorumlarınıza cok ihtiyacım var 🙏🏻🙏🏻👶
Sweetblonde88 Mehtapmeto en güzel hizmeti memorial ile medical park veriyor bu konuda 10 gün sonra medical parkta dogumum olacak. Ama doktor işi önemli olan, doktorunuzla güven bagı kurmanız. Gerekirse organizasyon şirketleri var fotoğrafçılar var istediğiniz hastaneye geliyor. Doktor edindiniz mi bilmiyorum ama. Sormak istediğiniz bişey olursa yanıtlarım. Zaten karar vermek için oldukca zamanınız var. Hoşgeldiniz diyelim.
Mehtapmeto Sweetblonde88 tskr ederim hosbulduk yasam hastanesinden mehmet sakıncı hocayla basladık 270 tl ücreti bu önemli değil ama dogum hoca doc oldugu icin 5000 tl hoca ok ama hastane 5000 anlamsiz gibi geldi
Sweetblonde88 Mehtapmeto tamamen sizin beklentiniz ile alakalı. Vitale bile 3000 olmuş. Tam tesekküllü bir hastane için artık 5000 li rakamlar ucuk sayılmıyor maalesef.