elmdmr kızlar doktorum bana magnezyum ilacı vermişti ama evde efermag diye magnezyum ilacı var doktorun verdiğinin adını hatırlamıyorum evdekini kullansam olurmukii
Baloglum93 elmdmr bende efermag kullanıyorum içmesi çok kolay magvital kullanıyodum çok agırdı kokusu efermag çok rahat içiliyo
pyymamm elmdmr bende basta evde magnorm vardı kullanabilirsin dedi kendide efermag yazmıstı kuzenimde onu vermişti sonrasında aynı seymiş onu kullanmaya basladım bi sorun yasamadım agrı sızı olmadı farketmedi hiç kullanabilirsiniz sizde
Suemeyye Olur tabi sonucta icerkli aynı hepsinin sadece isim farklı önemli olan magnesiumu gece yatarken alırsanız daha iyi uyurken vucudumuz çalışıyor ve magnesium daha iyi işliyor 🤗
elmdmr rabiaa_ yaa çok sağol canım benim erken doğum riskim var doktorda magnezyum verdi eczacı daha getirmedi ilacı sipariş üzerine getiriyomuş reçeteyle alınan bi ilaçta değil evde dek geldi bugün terettütde kalmıştım😊
rabiaa_ elmdmr receteyle alınan bi ilaç değilmii genelde recete karşılıyor magnezyum ilaçlarını ama ödenmeyen gruptan farkli bi ilaçmi yazdi acaba bilemedim genede icmemekten daha iyidir ilaciniz gelincede ona devam edin
rabiaa_ Simya Şuan bende magnorm içiyorum ama dedigim gibi hic bi fark yok sadece isim farklı ikiside 365 mg magnezyum oksit iceriyor efermag bitince magnorma gecebilirsin🌷
Ygttt Bnde efermng kullanıyorum çok ii geliyor üç gün içmedim bacağım ağrıdı yürüyemez duruma geldim onu içer içmez ağrım gitti çok ii geliyor aksatma